Accommodatie

Twee Rivieren Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Green Kalahari > Kgalagadi Transfrontier Park > Twee Rivieren CampHet hoofdrestcamp van het Kgalagadi National Park is Twee Rivieren aan de (droge) Nossob rivier. . Het is het grootste camp van het park en dient als administratief hoofdkantoor. Twee Rivieren is het enige kamp dat beschikt over 24 uur electriciteit, GSM-bereik en een restaurant. Er is tevens een benzinepomp en winkel aanwezig. Het park is onderdeel van het South African National Parks Board. Niet Zuid-Afrikaanse bezoekers betalen 220 rand conservation fee per dag.

Twee Rivieren vormt de toegang tot het Kgalagadi Transfrontier National Park - het Zuid-Afrikaanse deel van het voormalige Kalahari Gemsbok Park.

Twee Rivieren heeft een receptie, een restaurant, zwembad, winkeltje, bezinepomp. Verder is er 24 uur per dag electriciteit voorradig en GSM-bereik. Bij de receptie kunt u diverse jeepsafari's en wandeltochten boeken. Verder vindt u op het complex een informatiecentrum over het park waar ondermeer films over het park worden vertoond. Ook voor de 4x4 routes door het park kunt u bij de receptie terecht.

Het grootste onderkomen van het Kgladagadi Transfrontier Nationale Park beschikt over 1 x 6 persoons familiechalet uitgerust met twee slaapkamers, één badkamer, lounge (met bedbank), volledig ingerichte keuken en airco. De 3- en 4-persoons familiecottages hebben één slaapkamer met 2 enkelbedden, een badkamer, lounge met slaapbank, volledig ingerichte keuken en airo. Cottages met twee enkelbedden en een dubbele stretcher (geschikt voor kinderen tot 12 jaar) met badkamer, keuken en airco. Ook een camping is aanwezig met toiletfaciliteiten, barbecue en meestal electriciteit.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Cottage: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.


De prijzen van de camping zijn respectievelijk R155 voor een plaats zonder stroom en R180 voor een plaats met stroom.

Boekingen alleen op basis van logies en conservation fee.

Prijzen
Camping per plaats (Zonder elektriciteit) ZAR 155,00
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 180,00
Cottage per nacht ZAR 820,00
Familie Bungalow ZAR 820,00

Kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting op conservation fee.

Het Kgladagadi Transfrontier National Park is een park dat onder South African National Parks Board valt. Niet Zuid-Afrikaners betalen dagelijks een conservation fee van 180 rand per dag tot 31 oktober 2013. Vanaf 1 november 2014 wordt de toegangsfee 220 rand per persoon per dag. Kinderen krijgen 50% korting als ze jonger dan 12 jaar zijn.

Vanaf Askham
Vanaf Askham volgt u eerst de R 360 tot Andriesvale. Hier neemt u de R 360 rechtsaf richting het Kgalagadi Transfrontier Park. Het is nog 61 kilometer (asfalt) naar de ingang van het park. De toegangstijden wisselen per maand. In januari/februari kunt u van 06.00 - 19.30 het park in en uit, in maart van 06.30 - 19.00. April: 07.00 - 18.30, mei: 07.00 - 18.00, juni/juli: 07.30 - 18.30, augustus: 07.00-18.30, september: 06.30-18.30, oktober: 06.00 - 19.00 en november/december: 05.30-19.30.
Twee Rivieren beschikt over een pomp, restaurant en winkel.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Eén familiecottage is toegankelijk en uitgerust voor rolstoelgebonden reizigers.

Adres:Twee Rivieren
Plaats:Kgalagadi Transfrontier Park
Telefoon:054-5612000
Fax:054 - 561 2005
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links