Accommodatie

Tlopi Tented Camp

Zuid Afrika > Limpopo > Waterberg > Marakele GR > Tlopi Tented Camp



Tlopi Tented Camp in het Marakale Game Reserve ligt midden in het park en kijkt uit op de rivier. Het camp ligt 17 kilometer van de receptie af. Er is geen winkel, geen gsm-bereik en het restcamp is niet omheind. De tenten zijn evenwel goed ingericht met ondermeer een veranda vanwaar u zicht heeft op de rivier.

In het hart van het Marakele Game Reserve, 17 kilometer van de receptie. Het restcamp is niet omheind, geen telefoonbereik of winkel.

Rondom Tlopi zijn weinig faciliteiten. De weg tussen de ingang van het park en Tlopi is met een normale sedanauto (2x4) te rijden. Veel wegen in het park zijn alleen toegankelijk voor 4x4 voertuigen. U dient alle boodschappen zelf mee te nemen. De dichtstbijzijnde winkel is in Thabazimbi. Hier kunt u ook tanken. Marakale heeft geen brandstofvoorziening.
Het restcamp is verder niet omheind en u dient voorzichtig te zijn als u uw tent verlaat. In het Marakele leven veel neushoorns, maar ook luipaarden en cheetahs. Er zijn ook enkele leeuwen.
Bij de receptie kunt u informeren omtrent de georganiseerde activiteiten zoals nightdrives, wandelsafari's en een braai in de bush. De activiteiten vinden niet dagelijks plaats.

Safaricamp met tenten die over een eigen badkamer beschikken. Elke tent is ingericht met 2 enkelbedden. Het is mogelijk om extra stretchers te plaatsen voor kinderen. Elke tent heeft een volledig ingericht keuken met koelkast, fornuis (2-pitten) en electriciteit. Op de veranda staat een tafel met stoelen en een braai.

Verzorging
Zelfcatering. Neemt u al uw boodschappen mee, maar ook een zaklantaarn.

Prijzen
Safaritent ZAR 915,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Marakale biedt een echt safari-avontuur met verblijf in de bush. Vergeet geen zaklantaarn mee te nemen. Het is mogelijk om gamedrives te boeken bij de receptie. Bij te weinig belangstelling worden de gamedrives geannuleerd.

Vanaf Marakele GR
Vanaf de ingang van het Marakale Game Reserve is het nog 17 kilometer naar Tlopi.

Vanaf Thabazimbi
In Thabazimi volgt u de bordjes naar het Marakele National Park. Deze weg is van gravel. In het park zelf zijn de meeste wegen alleen voor 4x4 toegankelijk. U kunt met een 2 x 4 wel een aantal routes aan het begin van het park rijden. Ook kunt u met een gewone auto bij de camping en bij het Tlopi Tented Camp uitkomen. Vanuit Thabazimbi is het ca. 12 km naar de receptie - en dan nog 17 km naar Tlopi Tented Camp


U dient voorzichtig te zijn met kinderen. Het camp is niet omheind.

Een tent is ingericht voor rolstoelgebruikers.

Adres:Marakale Game Reserve
Plaats:Marakele GR
Telefoon:014 - 777 1745
Fax:014 -777 1866
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links