Accommodatie

Tia Ghee Tented Camp

Zuid Afrika > Eastern Cape > Gardenroute-E & Baviaanskloof > Patensie > Tia Ghee Tented CampTia Ghee Tented Camp ligt verscholen in het bos. Het biedt u een uniek verblijf midden in de natuur. U kunt hier genieten van de stilte van het bos, maar ook zijn er tal van activiteiten om te ondernemen in deze omgeving. Zo is het een goed gebied voor het spotten van vogels en kunt u hier heerlijk wandelen. 's Avonds kunt u lekker bij het kampvuur zitten. Er zijn ook vele andere activiteiten en bezienswaardigheden binnen handbereik. Zo kunt u een bezoek brengen aan Jeffrey's Bay waar u kunt surfen, of u kunt op safari in het Baviaans Mega Reserve en Addo Ellephantpark. Bent u een liefhebben van golf? Dan kunt u terecht in het 25 kilometer verderop gelegen Hankey.

Gelegen in een kloof in de Elandsbergen, dat onderdeel is van het Baviaans Mega Reserve in de Eastern Cape. Op 15 kilometer van Patensie, 75 kilometer van Jeffrey's Bay en 110 kilometer van Port Elizabeth. Uniek gelegen, midden in het bos. Hier kunt u echt genieten van de stilte van het bos en tal van activiteiten ondernemen. Het bos heeft een keur aan dieren en planten. Het is dan ook de moeite waard om eens heerlijk door het bos te struinen en te ontdekken wat er allemaal groeit, bloeit en rondloopt.

Bij Tia Ghee Tented Camp zijn niet veel voorzieningen. Er is bewust gekozen voor een eco-achtig geheel. Er is geen stroom en alles is erg basis. Het draait hier vooral om de rust en de mooie, natuurlijke omgeving. Er is een ' hoofdgebouw ' waar ontbijt en diner geserveerd worden en waar u lekker kunt zitten en praten met de andere reizigers. Er is een ruimte waar een heerlijk kampvuur genaakt kan worden. Er is ook nog de zogeheten ' bosberaad ' tent, waar zo'n 25 mensen terecht kunnen voor een vergadering, uitleg of andere bijeenkomst.

Tia Ghee Tented Camp bestaat uit 9 tenten. Er zijn 7 tenten voor 2 personen en er zijn 2 familietenten waar 5 personen in kunnen verblijven. De 2-persoonstenten zijn voorzien van beddengoed en handdoeken en er zijn olielampen in de tenten. De familietenten hebben een en-suite douche, de 2-persoonstenten hebben een gezamleijke douche/openbare douche. De douches zijn warm.

Verzorging
Zowel ontbijt als diner zijn in de prijs inbegrepen.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 380,00
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 330,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 450,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 400,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) ZAR 380,00
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) ZAR 300,00

Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom bij Tia Ghee Tented Camp.

Er is geen elektriciteit, televisie of telefoon aanwezig. Er wordt gebruik gemaakt van gas, vuur en olielampen.

Vanaf Port Elizabeth
Neem vanaf Port Elizabeth de N2 richting Kaapstad. Ga na de Van Stadensbrug de R331 op richting Baviaans. U komt door Hankey en Patensie. Vanaf het Engen bezinestation in Patensie rijdt u ongeveer 9 kilometer door. Neem de afslag bij het Tia Ghee bord aan uw rechterhand. U rijdt nog 4 kilometer over een onverharde weg naar de tenten.


Contactpersoon:Kobus and Estelle Kok
Adres:Farm Gonjah
Postcode:6335
Plaats:Patensie
Telefoon:+27 (0)42 283 0739
Fax:+27 (0)42 283 0739
E-mail adres:info@tiaghee.co.za
Website:www.tiaghee.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Ga terug naar de basis en geniet van de natuur, de stilte en de rust.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links