Accommodatie

The Point Hotel

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Mosselbay > The Point HotelGelegen op de rotsen naast Mossel Bay's bekende vuurtoren. Het hotel heeft een enorm natuurlijk zwembad in de rotsen voor het hotel dat onder invloed staat van het getij en men heeft een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan.

The Point Hotel is gelegen in Mossel Bay, de poort van de tuinroute.

GPS Coordinaten: 22 15 85 68, 34 18 24 79

Er is een bar/restaurant, fitness mogelijkheden, een wasservice en u kunt met creditcard betalen. Tevens kunt u in de buurt op safari en de St. Blaize wandelroute begint bij de St. Blaize Vuurtoren boven het hotel.

Het hotel heeft 52 ensuite kamers met prachtig zeezicht en privé balkon. Er zijn 17 dubbel-, 33 twin-, en 2 familiekamers. Elke kamer is voorzien van telefoon, een internationaal stopcontact, thee/koffie faciliteiten, t.v. met DSTV , kluis, plafond ventilator met afstandsbediening en verwarming. Tevens kunnen de gasten gebruik maken van het internet er zijn WIFI punten door het hele hotel.
Het is mogelijk om een extra bed op te kamer te plaatsen, dit is R540.

Verzorging
Het verblijf is inclusief ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7.00 en 10.00. De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 15.00 en het diner tussen 18.00 en 23.00. De kosten voor de lunch bedragen R 120 en voor het diner R 195. Daarnaast is er een a la carte menu aanwezig.

De prijzen zijn geldig tot en met 30 november 2013

Prijzen
Dubbelkamer per nacht ZAR 1.570,00
Familiekamer per nacht ZAR 2.755,00
1-p. kamer per nacht ZAR 1.180,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis. Kinderen die een kamer met hun iouders delen betalen resp. onder 12 jaar R 350,00 per nacht en van 12 t/m 17 jaar R400,00 per nacht inclusief ontbijt.

Het hotel heeft heeft een aantal voorzieningen gemaakt voor gehandicapten. Er zijn liften en aangepaste toiletten. Tevens heeft het hotel aangepaste ingangen.

Het hotel is volledig toegankelijk voor rolstoelen, met hydraulische liften op alle verdiepingen, rolstoelvriendelijke kamers en badkamers en aangepaste toiletten. Tevens heeft het hotel aangepaste ingangen.

Contactpersoon:Chantel Edwards-Klose
Adres:Point Road, The Point
Postcode:6500
Plaats:Mosselbay
Telefoon:+27(0)44 - 691 3512
Fax:+27(0)44 - 691 3513
E-mail adres:admin@pointhotel.co.za
Website:www.pointhotel.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links