Accommodatie

The Cascades

Zuid Afrika > North West Province > Bojanala > Sun City > The CascadesEen koel briesje op een warme zomermiddag, een exotische cocktail, Mediterraanse klanken op de achtergrond: hotel Cascades binnen Sun City Resort heeft een relaxte en unieke atmosfeer waar genieten en luxe hand in hand gaan. Cascades is een elegant en goed verzorgd hotel dat zijn naam ontleent aan de waterval van 7 meter in de weelderige tuin.

The Cascades ligt te midden van het Sun City Resort.

Rondom het hotel ligt een weelderige en romantische tuin, vol van vogelgezang. Een waterval draagt bij aan het romantische karakter. Cascades heeft zowel een verwarmd als niet-verwarmd zwembad. Beide staan onder toezicht van een lifeguard.
Voor sportieve momenten kunt terecht op de 11 verlichte golfbanen. Het is bovendien mogelijk om coaching te krijgen. Twee squashbanen en een spinningruimte zijn tevens beschikbaar. Vanzelfsprekend heeft u toegang tot de Valley of the Waves en kunt u reserveringen voor de golfbanen maken.
Voor uw kinderen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder een oppasservice.
Dineren is mogelijk in restaurant The Peninsula waar een internationale kaart met focus op de Zuid-Afrikaanse keuken wordt gepresenteerd. Een stropdas en jasje is niet nodig, maar nette, passende kleding wordt op prijs gesteld.
In het Santorini restaurant ligt de focus op de Griekse keuken en is de sfeer informee met ondermeer een pizza-oven. Vrijetijdskleding is hier mogelijk, al worden jeans niet op prijs gesteld.
In de Santorini bar en Vistas bar kunt u genieten van een lekkere cocktail. Voor een koffie gaat u het beste naar de Peninsula Coffee Bar.

De kamers van Cascades ademen een elegante, luxe sfeer uit. Zitbanken en leunstoelen met zachte kussens geven de kamers met overwegend weelderig opgemaakte kingsize- en twinbedden een luxe touch. In totaal heeft het hotel 243 kamers, elk met uitzicht op de tuinen of de golfbaan. Naast 98 standaard twinkamers beschikt het hotel over 53 Superior Luxe kamers met kingsizebedden. De luxe familiekamers hebben ook kingsizebedden. Twee kamers zijn speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers terwijl 6 luxe suites een extra lounge hebben. De presidentiële suite zijn uitermate groot met lounge en aparte eetkamer en balkon. Enkele hebben een privé jacuzzi.
Alle kamers zijn ingericht met airconditioning, haardroger, minibar, telefoon met directe internationale lijnen, televisie, kluisje, betaal t.v., thee- en koffiefaciliteiten.

Verzorging
Overnachtingen zijn inclusief ontbijt.
De laagseizoenstarieven gelden tot 30 november 2012.

Prijzen
Twin-kamer (Laagseizoen) ZAR 3.800,00
Twin-kamer (Hoogseizoen) ZAR 4.570,00
Familiekamer (Laagseizoen) ZAR 4.350,00
Familiekamer (Hoogseizoen) ZAR 5.180,00
Luxe kamer (Laagseizoen) ZAR 4.750,00
Luxe kamer (Hoogseizoen) ZAR 5.700,00
Luxe suite (Laagseizoen) ZAR 8.900,00
Luxe suite (Hoogseizoen) ZAR 10.500,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Er zijn familiekamers beschikbaar waarin u met uw gezin kunt verblijven. Houdt u er evenwel rekening mee dat er geen extra bedden worden bijgeplaatst. Dit geldt voor alle kamers. Uitzondering betreft een ledikantje.

U kunt online boekingen via de website www.suninternational.com.
Klik op reservations, links bovenin het menu.

Vanaf Johannesburg Airport
Sun City is bereikbaar via Rustenburg aan de N4. U kunt op 2 manieren in Rustenburg komen. De eerste route leidt via Pretoria. Neem de R 21 richting Pretoria, deze komt aan de zuidkant van Pretoria samen met de N1. Blijf de N1 noordwaarts volgen tot u bij het klaverblad met de N4 komt. Neem hier de N4 westwaarts, richting Brits/Rustenburg. Blijf de N4 (tolweg!) rijden tot Rustenburg en neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.

Vanaf Johannesburg Airport

U kunt vanaf de luchthaven ook via de zuidkant van Johannesburg rijden. Houdt nu Johannesburg (City) aan. U krijgt al snel de afslag naar de R 24 (Roodepoort/Rustenburg). Deze R 24 blijft u maar aanhouden. U rijdt nu via de zuidelijke en zuidwestelijke suburbs van Johannesburg en daarna door Krugersdorp, Magaliesburg en via de zuidkant van de Magaliesbergen naar Rustenburg. Neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.


Cascades heeft een speelkamer en een speeltuintje. Een kinderboederij en een kinderprogramma houden de kinderen zeker bezig.
Voor de kleintjes zijn er ledikantjes beschikbaar. Bovendien is er een oppasservice.

Er zijn twee kamers geheel geschikt gemaakt voor rolstoelen: zonder drempels en met brede deuren.

Adres:Sun City Resort
Plaats:Sun City
Telefoon:+27 (14) 557 4301
Fax:+27 (14) 557 3111
E-mail adres:NAUKMEA@za.suninternational.com
Website:www.suninternational.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Cascades is een elegant luxe hotel binnen het Sun City complex waar verfijnde inrichting en moderne luxe samengaan. De sfeer is door de Mediterraanse inrichting relaxed en informeel.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links