Accommodatie

Sun City Cabanas

Zuid Afrika > North West Province > Bojanala > Sun City > Sun City CabanasVerfrissende kleuren en relaxt: het Cabanas Hotel in Sun City is het meest informele hotel op het resort, terwijl het aan luxe en comfort niet ontbreekt. De retro designed kamers hebben een frisse touch. Vooral families voelen zich prettig en thuis in dit vriendelijke hotel. Speciaal voor de kinderen is de kinderclub Kamp Kwena in Cabanas gesitueerd met een speeltuin, kinderboerderij en klimrekken.

Sun City Cabanas ligt in het Sun City Resort. Het hotel is geliefd bij families, vanwege de stijl en de kinderfaciliteiten zoals de kinderclub Kamp Kwena.

Cabanas deelt een tuin met het hotel Sun City; deze tuin komt uiteindelijk uit in het Wateravonturenpark met de Valley of the Waves. Cabanas is in het bijzonder gericht op families met kinderen. Zo is er een zwembad en een kinderbad waar toezicht wordt gehouden. Maar kinderen kunnen zich ook vermaken met minigolf, mini-auto's, botsbootjes, trampolines en een compleet ingerichte speeltuin aan de rand van het meer. De kinderboerderij heeft veel kleine dieren maar ook exotische vogelsoorten. De dieren worden dagelijk om 11.00 uur gevoederd. Kinderen mogen de dieren aaien. Zowel de speeltuin als de kinderboerderij maken deel uit van Kamp Kwena, een kinderclub voor de kleintjes tussen 4 en 12 jaar. In Kwena worden 2 x per dag een sessie aan activiteiten aangeboden die uw kinderen prettig en veilig bezig houden. Als u oppas of een babysitter nodig heeft, kunt u dit regelen via Thula Baba. Leuk voor klein en groot is de stoomtrein Stimela die ondermeer langs het meer rijdt.

De 380 kamers van Cabanas ademen een frisse sfeer uit door de gebruikte retro-stijl, felle kleuren en wit linnen dekbedden. Gasten kunnen kiezen uit standaard of luxe kamers. Het grootste verschil is de grootte van de badkamer. Standaardkamers hebben alleen een douche met toilet, luxe kamers zijn ingericht met een volledige badkamer inclusief bad. Alle kamers beschikken verder over air conditioning, haardroger, minibar met ruimte voor de babyflesjes, thee- en koffiefaciliteiten, internationale telefoonlijnen, televisie en betaal t.v. De standaarkamers zijn verkrijgbaar in zowel twinuitvoering als met 2-persoonsbed. U kunt om kamers met zicht op het meer vragen.
De familiekamers hebben als extra een slaapbank voor de kinderen. Drie kamers zijn geschikt voor rolstoelen.

Verzorging
Overnachtingen in Cabanas zijn inclusief ontbijt.

De laagseizoenstarieven gelden tot 30 november 2012.

Prijzen
Standaardkamer (Laagseizoen) ZAR 2.800,00
Standaardkamer (Hoogseizoen) ZAR 3.320,00
Familiekamer (Laagseizoen) ZAR 3.115,00
Familiekamer (Hoogseizoen) ZAR 3.700,00
Luxe kamer (Laagseizoen) ZAR 3.400,00
Luxe kamer (Hoogseizoen) ZAR 4.060,00

Kinderen zijn van harte welkom en kunnen een kamer met hun ouders delen. Extra bedden worden echter niet op kamers bijgeplaatst, met uitzondering van ledikantjes. Voor kinderoppas kan worden gezorgd.

U kunt online boekingen via de website www.suninternational.com.
Klik op reservations, links bovenin het menu.

Vanaf Johannesburg Airport
Sun City is bereikbaar via Rustenburg aan de N4. U kunt op 2 manieren in Rustenburg komen. De eerste route leidt via Pretoria. Neem de R 21 richting Pretoria, deze komt aan de zuidkant van Pretoria samen met de N1. Blijf de N1 noordwaarts volgen tot u bij het klaverblad met de N4 komt. Neem hier de N4 westwaarts, richting Brits/Rustenburg. Blijf de N4 (tolweg!) rijden tot Rustenburg en neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.

Vanaf Johannesburg Airport
U kunt vanaf de luchthaven ook via de zuidkant van Johannesburg rijden. Houdt nu Johannesburg (City) aan. U krijgt al snel de afslag naar de R 24 (Roodepoort/Rustenburg). Deze R 24 blijft u maar aanhouden. U rijdt nu via de zuidelijke en zuidwestelijke suburbs van Johannesburg en daarna door Krugersdorp, Magaliesburg en via de zuidkant van de Magaliesbergen naar Rustenburg. Neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.


Cabanas is bij uitstek kindvriendelijk met de kidsclub Kwena waar kinderen dagelijks bezig gehouden kunnen worden in de speeltuin en kinderboerderij. En wat dacht u van trampolines, botsbootjes, mini-auto's en een minigolfbaan?

Er zijn 3 kamers die toegankelijk en geschikt zijn voor rolstoelen.

Adres:Sun City Resort
Plaats:Sun City
Telefoon:+27 (14) 557 4301
Fax:+27 (14) 557 3111
E-mail adres:natsales@sunint.co.za
Website:www.suninternational.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Cabanas is het meest relaxte en informele hotel op Sun City Resort. De felle kleuren en retostijl maken het hotel bijzonder geschikt voor families.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links