Accommodatie

Somerset Villa Guesthouse

Zuid Afrika > Western Cape > Cape Winelands > Somerset West > Somerset Villa GuesthouseSomerset Villa Guesthouse biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie in het hartje van de Kaapse wijnlanden. Het guesthouse is gevestigd in één van de originele gebouwen van Somerset West. Het hoofdhuis, Casa Sereno, is gebouwd in 1923. Renovatie heeft ervoor gezorgd dat de originele Kaaps Hollandse kenmerken en stijl bewaard zijn gebleven.
Rondom Somerset Villa Guesthouse ligt maar liefst 4 200 m2 grondgebied en bovendien afgeschermd van straatinkijk. Voor gasten betekent deze ligging maximale privacy en rust in een luxe setting.

Somerset Villa Guesthouse ligt in het hartje van Somerset West en te midden van de Kaapse Wijnlanden. Bekende en historisch belangrijke wijnfarms als Lourens River en Vergelegen liggen op een steenworp afstand. Vergelegen is een prachtig landgoed, gebouwd door gouverneur Willem Adriaan van der Stel. Van der Stel was door de VOC als gouverneur aangsteld tussen 1699 en 1707. Vergelegen is geheel gerestaureerd en beschikt over prachtige Kaaps Hollandse gebouwen, een lange oprijlaan vol eikenbomen en goed verzorgde tuinen.

GPS Coordinaten: 34 - 3'745"S - 18 - 50; 126"E

In de tuin ligt een prettig zwembad met ligstoelen. In het hart van het huis biedt een lounge prettige zitcomfort aan gasten. In de winter brandt hier de open haard. Er is WIFI aanwezig. Betalen met creditcards is mogelijk. Op circa 2 minuten rij afstand liggen enkele restaurants.
Liefhebbers kunnen gebruik maken van barbequefaciliteiten.

Somerset Villa Guesthouse heeft in totaal 10 kamers waarvan 8 kamers een eigen ingang vanaf de tuin hebben. De andere twee kamers hebben toegang vanaf het hoofdhuis. Door middel van rustige kleuren, ruime en kwalitatief goede bedden, mooi linnengoed en natuurlijke materialen hebben de kamers een elegante en stijlvolle inrichting gekregen. Daarnaast zijn ze ingericht met een badkamer en suite en beschikken over ondermeer een kluisje, tv, plafondwaaier en verwarming. De kamers zijn verdeeld in 3 standaardkamers, 6 extra grote luxe kamers en een familie unit. De luxe kamers zijn extra groot in afmeting terwijl de standaardkamers

Verzorging
Overnachtingen zijn inclusief ontbijt. Ontbijt wordt tussen 08.00 en 10.30 geserveerd.
De onderstaande prijzen zijn per kamer. Hoogseizoenstarieven gelden vanaf 1 oktober tot en met 30 april.

Prijzen
Standaardkamer (Hoogseizoen) voor 2 personen ZAR 990,00
Standaardkamer (Hoogseizoen) voor 1 persoon ZAR 695,00
Standaardkamer (Laagseizoen) voor 2 personen ZAR 890,00
Standaardkamer (Laagseizoen) voor 1 persoon ZAR 495,00
Luxe kamer (Hoogseizoen) voor 2 personen ZAR 1.200,00
Luxe kamer (Laagseizoen) voor 2 personen ZAR 990,00
Familiekamer (Hoogseizoen) ZAR 1.300,00
Familiekamer (Laagseizoen) ZAR 1.100,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Somerset Villa Guesthouse is een kindvriendelijk guesthouse. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Vanaf Kaapstad Luchthaven
Neem de N2 richting Somerset West/Stellenbosch. Blijf de N2 volgen tot afslag 43 (R44, Stellenbosch, Broadway Boulevard). Ga bovenaan linksaf richting Stellenbosch. U rijdt nu de R 44 op. Blijf op de R 44 tot de eerste stoplichten en ga hier rechts Somerset West in via Main Road. Bij de volgende stoplichten met Helderberg College Road gaat u links. Rijdt de heuvel op en steek bij de kruising (4 way stop) rechtdoor. Na 300 meter aan uw rechterkant ligt 136 Helderberg College. Op het bord ziet u ook Somerset Villa Guesthouse staan. Rijdt het gravelpad op tot de ingang. U bent aangekomen. Druk op de intercom zodat we u kunnen binnenlaten. Welkom!

Vanaf Stellenbosch
Vanaf Stellenbosch rijdt u over de R 44 richting Somerset West - de afstand is zo'n 14 km. Direct nadat u het 80 km bord bent gepasseerd gaat u links de Old Stellenbosch Road op. Op het bord van de afslag ziet u tevens Helderberg Estate staan. Rijdt door tot bij een kleine rotonde en ga hier rechtdoor tot bij de kruising/4- way stop. Ga op deze kruising linksaf. U bent nu in Helderberg College Road. Na 300 meter ziet u rechts 136 Helderberg College. Op het bord ziet u ook Somerset Villa Guesthouse staan. Rijdt het gravelpad op tot de ingang. U bent aangekomen. Druk op de intercom zodat we u kunnen binnenlaten. Welkom!


Contactpersoon:Joerg Streibing
Adres:136. Helderberg College Road
Postcode:7130
Plaats: Helena Heights - Somerset West
Telefoon:+27 (21) 855 2167
Fax:+27 (86) 403 1664
Mobiel:+27 (76) 904 5627
E-mail adres:info@somerset-villa.co.za
Website:www.somerset-villa.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Prettig comfort, ruime kamers, rustige kleuren: Somerset Villa Guesthouse is stijlvol en elegant met een warme gastvrijheid in het hartje van de Kaapse wijnlanden.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links