Accommodatie

Sodwana Bay Camp (camping)

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Sodwana Bay > Sodwana Bay Camp (camping)Sodwana Bay is een beschutte baai die onderdeel is van het prachtige Sodwana National Park.

Aan de kust van maputaland in het Greater St. Lucia Wetland Park.

De receptie is geopend van 7:00 of 8:00 tot 16:30 uur (het hoofdgebouw sluit op zondag om 15:00 uur) en er is een souvenirwinkel/supermarkt op het terrein aanwezig.
De kampeerplaatsen hebben gedeelde koudwaterkranen en barbecuefaciliteiten en op een aantal plaatsen zijn stopcontacten. Verder zijn er gedeelde faciliteiten voor was en afwas met warm en koud water, baden, douches en toiletten.

Een kleiner en moderner gedeelte van de camping is beschibaar voor 33 caravans of tenten. Deze plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, eigen barbecue, licht, stromend water en moderne gedeelde wasfaciliteiten. Tevens zijn een koelkast en vriezerfaciliteiten aanwezig.

In de omgeving kunt u o.a. duiken, vissen, paardrijden en cruises maken.

De Sodwana camping heeft 413 plaatsen voor zowel caravans als tenten, op schaduwrijke plaatse in het kustbos.
Daarnaast zijn in Sodwana verschillende soorten zelfcatering chalets beschikbaar (zie Log Cabins).

Verzorging
Zelfcatering.

Prijzen
Camping per plaats ZAR 100,00

Kinderen onder de 3 jaar krijgen gratis toegang en accommodatie. Kinderen van 3 t/m 15 jaar krijgen 50% korting.

wanneer u buiten kantoortijden arriveert zult u geassisteerd worden aan de ingang van het kamp. De hoofdingang van het Sodwana National Park is 24 uur per dag geopend.
De souvenirwinkel/supermarkt op het terrein heeft enig aanbod aan etenswaren, souvenirs en visbenodigdheden maar de dichtstbijzijnde stad met volledige faciliteiten is Hluhluwe, op zo'n 80 km.

Vanaf Johannesburg Airport
Bij de uitgang van Johannesburg luchthaven rijdt u de R21 op en kiest voor de richting Johannesburg/Benoni. U moet dus NIET de richting op van Pretoria. Na circa 5 kilometer krijgt u de aansluiting met de N12. Hier kiest u de N12 richting Benoni/Middelburg/Witbank. Deze weg blijft u volgen tot Delmas waar u de afslag R50 neemt in de richting van Leandra. Bij Leandra rijdt u de N17 op in de richting van Ermelo. Via deze route is het overigens vrijwel onmogelijk om te verdwalen omdat u, welke afslag u ook neemt, uiteindelijk altijd weer op de N17 terecht komt. Vanaf Ermelo volgt u de N2 in de richting van Piet Retief, Pongola Mkhuze en Hluhluwe. Bij Hluhluwe neemt u de afslag R22 naar Mbazwana. Op de kaart lijkt dit een eind om maar deze route wordt aangeraden omdat deze het veiligst is en zelfs iets sneller dan binnendoor. Aangekomen in Mbazwane rijdt u door de stad heen en bij de T-splitsing slaat u rechtsaf. Vanaf hier is het nog ca. 13 km naar de hoofdingang van Sodwana Bay National Park.

Vanaf Durban Luchthaven
Vanuit Durban neemt u de N2 in noordelijke richting voorbij Stanger, Gingindlovu, Richards Bay en Kwambonambi, Mtubatuba en Hluhluwe. Bij Hluhluwe neemt u de afslag R22 naar Mbazwana. Aangekomen in Mbazwane rijdt u door de stad heen en bij de T-splitsing slaat u rechtsaf. Vanaf hier is het nog ca. 13 km naar de hoofdingang van Sodwana Bay National Park.


Adres:PO Box 13069, Cascades
Postcode:3202
Plaats:Pietermaritzburg
Telefoon:033 845-1000
Fax:033 845-1001
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:http://www.kznwildlife.com/sodwana_camp.htm

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links