Accommodatie

Skilpad Restcamp

Zuid Afrika > Northern Cape > Namaqualand > Namaqua National Park > Skilpad RestcampSkilpad Rest Camp ligt in het Namualand National Park bij Kamieskroon. De meeste jaren bloeien de bloemen hier weelderig.
Het park biedt 4 chalets, elk met twee 1-persoonsbedden en een driekwart-slaapbank, geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen. De chalets zijn voorzien van ventilators en hebben een open woonkamer/keuken, 1 slaapkamer, een open haard, veranda met zitje en barbequefaciliteiten.
De keuken is volledig uitgerust met pannen, servies, bestek en andere kookbenodigdheden. Er is een 4-pitsfornuis, een magnetron, koelkast met vriezer, ketel en broodrooster.

Skilpad Restcamp ligt in het hart van het Namaqua National Park opo 22 km van Kamieskroon. Het park staat bekend om de hoeveelheid bloemen tijdens het vroege voorjaar. Door het park loopt een circulaire route die met de auto afgelegd kan worden. Verder zijn er diverse wandelroutes uitgezet.

Aan de ingang van het park is een toiletruimte die door bezoekers gebruikt kan worden. De huisjes hebben een eigen badkamer met toilet.

Het park biedt 4 chalets, elk met twee 1-persoonsbedden en een driekwart-slaapbank, geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen. De chalets zijn voorzien van een en suite badkamer, ventilators en hebben een open woonkamer/keuken, 1 slaapkamer, een open haard, veranda met zitje en barbequefaciliteiten.
De keuken is volledig uitgerust met pannen, servies, bestek en andere kookbenodigdheden. Er is een 4-pitsfornuis, een magnetron, koelkast met vriezer, ketel en broodrooster.

Verzorging
Prijzen zijn gebaseerd op verblijf met 2 personen. Indien u extra personen bij wilt boeken (maximaal 4 personen per chalet, dus 2 extra bedden boekbaar) is de toeslag hiervoor R172 per volwassene en R86 per kind.

De chalets zijn geheel zelfcatering.
Het hoogseizoen in Skilpad Restcamp loopt van 1 juli tot en met 31 oktober. De overige maanden vallen in het laagseizoen.

De dagelijkse conservation fee bedraagt 40 rand per persoon voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen 50%.

Prijzen
Chalet per nacht (Laagseizoen) ZAR 455,00
Chalet per nacht (Hoogseizoen) ZAR 650,00
Familie cottage per nacht (Laagseizoen) ZAR 1.100,00
Familie cottage per nacht (Hoogseizoen) ZAR 1.100,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Als bezoekers 's avonds in het dorp willen eten, is dit mogelijk. Het hek blijft geopend.
Conservation fee is R44 per persoon per dag.

Vanaf Kaapstad/City Centre
Volg de N7 in noordelijke richting totdat u voorbij Kamieskroon de afslag naar Namaqua National Park ziet. Vanaf Kamieskroon is het nog ca. 22 km tot dat ingang van het park. De totale afstand vanaf Kaapstad is 495 km.


Één van de 4 huisjes is aangepast voor lichamelijk gehandicapten.

Adres:Namaqualand Park, oost van Kamieskroon
Plaats:Namaqua National Park
Telefoon:+27(0)27 672 1948
Fax:+27(0)27 672 1015
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/namaqua

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Skilpad biedt in het bloemenseizoen een schilderachtige omgeving: op dit hoger gelegen plateau is de kans op bloemen vaak groot.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links