Accommodatie

Shingwedzi Restcamp

Zuid Afrika > Limpopo > Krugerpark-noord > Shingwedzi > Shingwedzi RestcampShingwedzi is een van de oudere restcamps, gelegen in het noordelijke gedeelte van het Krugerpark op de oever van de Shingwedzirivier. Accommodatie is in twee aparte cirkels gerangschikt. De binnencirkel bestaat uit oudere type hutten terwijl de buitencirkel uit nieuwe hutten bestaat. Er is ook een guesthouse, restaurant, cafeteria, winkeltje met een bankautomaat, zwembad, benzinestation en wasserette.

Shingwedzi is gelegen in het noordelijke gedeelte van het Krugerpark op de oever van de Shingwedzirivier.

Shingwedzi beschikt over een restaurant, cafetaria, zwembad, winkeltje met een bankautomaat, benzinestation en wasautomaat. Bij de receptie kunt u diverse safari's boeken: er zijn ochtend wandelsafari's, een ochtend jeepsafari en een late middag jeepsafari beschikbaar. Ook kunt u hier kisten huren met keukengerei indien u zelf wilt koken.

Accommodatie in Shingwedzi is in twee aparte cirkels gerangschikt. De binnencirkel bestaat uit oudere type hutten terwijl de buitencirkel uit nieuwe hutten bestaat. Er is ook een guesthouse en campingplaatsen. De bungalows zijn ingericht met een badkamer-en suite, airco en een koelkast. In totaal zijn er 50 campingplaatsen, 12 hutten met 3 bedden, plafonventilator en koelkast, die gebruik kunnen maken van gemeenschaplijke toilet- en keukenfaciliteiten,18 bungalows met 2 bedden en en-suite badkamers, die gebruik kunnen maken van gemeenschaplijke keukenfaciliteiten, 28 volledig ingerichte bungalows met 3 beddens en 2 bedden in de loft, 20 volledig ingerichte bungalows met 2 losse bedden, twee bungalows beschikken over een dubbelbed .Verder is er 1 volledig ingericht famliehuisje bestaande uit 1 slaapkamer met 4 bedden, (3 x enkel en 1 dubbelbed), met 2 badkamers en een huiskamer. Ten slotten is er 1 guesthouse: Het Rentmeester guesthouse (maximaal 8 personen) heeft 3 slaapkamers waarvan twee met en-suite badkamers en dubbelbedden en een met twin bedden, een derde badkamer en keuken. In de huiskamer is een tweepersoons slaapbank.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Hut: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 3) is de prijs per extra persoon R114 voor een volwassene en R57 voor een kind.
  • Bungalow: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 5, afhankelijk van het type) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Cottage: prijs bij maximaal 4 personen. Er kunnen ook niet meer dan 4 personen in en cottage. Het bijboeken van een extra persoon is dan ook niet mogelijk.
  • Huis: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 8) is de prijs per extra persoon R504 voor een volwassene en R252 voor een kind.


Accommodatie in het Krugerpark is op basis van logies en eventueel dagelijkse conservation fee. Ontbijt en diner in buffetvorm worden dagelijks geserveerd in het restaurant, tegen respectievelijk ca. R80,00 en R150,00 per persoon.
De conservation fee voor 20121 is R192 per dag voor een volwassene en R96 per dag voor een kind.

Prijzen
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 180,00
Hut ZAR 365,00
Bungalow ZAR 670,00
Bungalow ZAR 725,00
Bungalow ZAR 750,00
Cottage per nacht ZAR 1.020,00
Huis per nacht ZAR 2.720,00

Voor kinderen onder 12 jaar gelden kortingen. Kinderen van 0 - 2 zijn gratis. Kinderen tot en met 12 jaar mogen niet op wandelsafari. Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee op jeepsafari.

Vanaf Polokwane/Pietersburg
U volgt de N1 richting Louis Trichardt. In Louis Trichardt slaat u rechts af de R524 op. U rijdt langs Thohoyandou tot bij Punda Maria gate (circa140 km). Houdt rekening met circa 5 tot 6 uren voor de rit vanaf Pietersburg. Shingwedzi is 71 km vanaf de gate. Houdt rekening met minimaal 3 uur voor uw rit naar het restcamp. Indien u wild wilt spotten heeft u natuurlijk meer tijd nodig.

Vanaf Olifantscamp
Vanaf Olifantscamp volgt u de H1-5 tot in Letaba restcamp en vandaar de H1 -6 tot in Shingwedzi. De afstand is 141 kilometer, houdt rekening met ongeveer 5,5 uur rij-tijd, zeker als u veel ziet onderweg.

Vanaf Balule Game Reserve
(Vanaf Casart Game Lodge). U rijdt terug naar de R40 welke u verder volgt naar het Phalaborwa Gate van het Krugerpark. Bij de ingang meldt u zich, waarna u kunt doorrijden naar het camp Shingwedzi. De afstand Balule naar Krugerpark is 80 kilometer, maar naar Shingwedzi is het nog ruim 137 kilometer vanaf Phalaborwa Gate. U heeft hier enkele uren voor nodig. Op verharde wegen in Kruger mag u 50km/h rijden, maar indien u wilt wil spotten (waar we van uitgaan) dan heeft u natuurlijk meer tijd nodig. Vertrek dus vroeg vanuit Casart Game Lodge.


Plaats:Shinwedzi rest camp
Telefoon:013 - 735 6806/7
Fax:013 - 735 6832
Mobiel:082 889 4376
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links