Accommodatie

Sendelingsdrif Restcamp

Zuid Afrika > Northern Cape > Namaqualand > Richtersveld NP > Sendelingsdrif RestcampSeldelingsdrif is het grootste camp van Richtersveld Nationaal Park maar nog steeds erg klein en heel erg afgelegen. Het park is slechts toegankelijk in een 4x4 voertuig alhoewel hooggelegen voertuigen ook toegestaan worden. Gewone personen auto's worden niet toegelaten.

Het camp ligt op de grens met Namibie (het is ook een grenspost) aan de Oranje rivier. De afstand tot ingang bij Helskloof is 22 km.

Er is een receptie, een klein winkeltje annex benzine station waar diesel en benzine (97 Octaan) verkrijgbaar is. Benzine zonder lood is verkrijgbaar in Alexander Bay (80 km). De kleine algemene winkel waar u bijvoorbeeld frisdrank en water kunt kopen is alleen op weekdagen geopend. Er is ook een publieke telefoon die werkt op muntjes. In het hele park is geen ontvangst voor mobiele telefoons.

Er zijn 10 Chalets waar van er 4 geschikt zijn voor 4 personen en 6 voor 2 personen. Alle Chalets hebben een douche, patio met uitzicht over de Oranje Rivier, airco, en een kitchenette met een ijskast en een twee-pits gasfornuis.

Er is ook een camping met 6 plekken met douche en toilet. (alleen koud water).

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Chalet: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4 in het grotere type) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.

Uw verblijf is op zelf catering basis en het is aan te raden uw boodschappen te doen voor u het park binnengaat. Zorg dat u voldoende water inslaat en dit altijd bij u heeft.

Prijzen
Chalet per nacht ZAR 615,00
Camping per plaats ZAR 165,00

De receptie is dagelijks geopend van 8.00 - 16.00.

Openingstijden van het hek
1 Oktober tot 30 April van 7.00 - 19.00
1 Mei tot 30 September 7.00 - 18.00

Openingstijden van het tankstation
Maandag tot Vrijdag van 7.30 - 18.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.30 - 13.00

De veerboot steekt de oranje river over tussen Zuid Afrika en Namibie tussen 8.00 en 16.15 als het weer het toestaat. Er kunnen slechts twee 4x4 voertuigen of 1 busje met minder dan 20 pasagiers per keer op de boot.

Deze omgeving kent extreme weersomstandigheden (50C in de zomer is voorgekomen). Shawls beschermen tegen stof en warmte. Natte handoeken of t-shirts zijn prettig bij extreme warmte. De nachten zijn koel en in de wintermaanden koud en kennen erge dauw (ochtendmist).

Als u gaat kamperen wordt aangeraden dit niet in de openlucht te doen te doen vanwege de aanwezigheid van schorpioenen.

Vanaf Port Nolloth
De snelste weg naar het park is via de N 7. Neem deze weg bij Steinkopf dan komt u via Port Nolloth en Alexander Bay bij de ingang van het park. Vanaf Port Nolloth is deze rit 180 km en de laatste 80 km is niet geasfalteerd.


Plaats:Richtersveld NP
Telefoon:+27(0)27 831 1506
Fax:+27(0)27831 1175
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/parks/richtersveld

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links