Accommodatie

Richtersveld Wilderness Camps

Zuid Afrika > Northern Cape > Namaqualand > Richtersveld NP > Richtersveld Wilderness CampsEr zijn 2 Wilderness Camps in Richtersveld National park, Tatasberg en Ganakouriep. Deze camps zijn klein en hebben elk 4, eenvoudige zelf-catering cabins. Op beiden camps is een parkwachter aanwezig.

Tatasberg ligt een stukje onder kamp De Hoop aan de Oostelijke grens tussen het Park en Namibie. Ganakouriep ligt in het Zuidelijke gedeelte in de Ganakouriep Vallei waar ook een aantal wandelroutes uitgezet zijn.

De units zullen dagelijks aangeveegd worden maar u wordt zelf geacht de afwas te doen en uw bed op te maken! U bent ook niet helemaal alleen want er woont een parkwachter in de wilderness camps.

De Wilderess camps hebben elk 4 twee-persoons zelf-catering units met een douche met warm en koud water, 12 volt verlichting, een ijskast en gasfornuis. Ook parafine lantaarns zijn aanwezig in geval de 12 volt verlichting het laat afweten.

Verzorging
Uw verblijf is op basis van zelf-catering. Het is aan te raden uw boodschappen te doen voor dat u het park binnen gaat.

Prijzen
Reed Cabin 610,00

Ongeacht waar u overnacht wordt u geacht eerst een bezoek te brengen aan het Main Camp, Sendelingsdrif, waar u uw toegansbewijs in ontvangst neemt. Vanwege de afstanden in het park moet u voor 16.00 hier zijn om voor het donker uw kamp te bereiken. Rijden in het park is niet toegestaan na zonsondergang.

Het water in Ganakoeriep en Tatasberg is niet geschikt als drinkwater en het wordt aanbevolen dat u voldoende drinkwater mee neemt.

Door een gebrek aan gekwalificeerde gidsen zijn de wandeltochten soms gesloten. Indien u wilt wandelen is dit mogelijk als u zelf een goede gids meeneemt die voldoende kennis van deze omgeving heeft . Dit maakt niet alleen de wandeltocht veel interessanter maar voorkomt ook de risico's die gepaard gaan met deze omgeving.

Vanaf Port Nolloth
De snelste weg naar het park is via de N 7. Neem de afslag bij Steinkopf, u komt dan aan via Port Nolloth en Alexander Bay. Vanaf Port Nolloth is de rit nog 180 km waarvan de laatste 80 km niet geasfalteerd zijn.


Plaats:Richtersveld NP
Telefoon:+27(0)27 831 1506
Fax:+27(0)27 831 1175
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/parks/richtersveld

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links