Accommodatie

Reilly's Rock

Zuid Afrika > Swaziland > Swaziland - Streken > Mlilwane Wildlife Sanctuary > Reilly's RockReilly's Rock is het voormalig huis van Mickey Reillym, één van Swaziland's eerste settelers en een ondernemend man. Het huis is in de familie gebleven en is recentelijk omgebouwd tot een gasten-lodge door Ted en Liz Reilly. De koloniale stijl van het begin van de 20e eeuw is zoveel mogelijk behouden.

Rustig gelegen in het Mlilwane Wildlife Sanctuary met op de achtergrond de berg Nyonyane en een mooi uitzicht op de door wild bewoonde vlakten en de Ezulwini Vallei.

Er is een keuze aan optionele activiteiten zoals tours in een open landrover, paardrijden, wandelingen met of zonder gids, mountain-biking, traditioneel Swazi-dansen, white water rafting en dagexcursies naar omliggende parken Hlane Royal National Park en Mkhaya Game Reserve.

Het oorspronkelijke huis heeft 3 slaapkamers, allen toegankelijk vanaf de veranda. Er zijn twee kamers met een 2-persoonsbed en privé-badkamer aan de andere kant van de veranda en 1 kamer met een open haard en en-suite badkamer. Apart van het huis is een 'cottage' met een ruime veranda en twee en-suite kamers en een gezamelijke lounge met open haard.

Verzorging
Ontbijt is inbegrepen bij deze lodge.

Prijzen
Luxe dubbel 725,00
Luxe enkel 855,00
Standaard dubbel 575,00
Standaard enkel 675,00

Kinderen vanaf 13 jaar zijn welkom bij Reilly's Rock.

Vanaf Mbabane
Vanuit Mbabane neemt u de MR3 richting Manzini. Neem de derde afslag richting Mlilwane / Lobamba / Elangeni / Ezulwini. U rijdt onder de snelweg door en slaat hier rechtsaf. Passeer het 'National Archives' aan uw rechterhand en bij de rotonde neemt u de eerste afslag naar links. Voorbij het 'King Sobhuza II Memorial Park (aan uw rechterhand) slaat u linksaf de MR103 op. Dit is de 'craft route' of 'Old Road'. U passeert een Caltex benzinestation en ca. 500 hier voorbij slaat u rechtsaf, de borden volgend richting Mlwane, de gravelweg op. Vanaf hier is het ca. 4 km tot de Sangweni Gate.

Vanaf Manzini
Vanuit Manzini neemt u de MR3 snelweg richting Mbabane. Neem de afslag Mlilwane/Lobamba, aan het einde van de afrit slaat u linksaf. Passeer het 'National Archives' aan uw rechterhand en bij de rotonde neemt u de eerste afslag naar links. Voorbij het 'King Sobhuza II Memorial Park (aan uw rechterhand) slaat u linksaf de MR103 op. Dit is de 'craft route' of 'Old Road'. U passeert een Caltex benzinestation en ca. 500 hier voorbij slaat u rechtsaf, de borden volgend richting Mlwane, de gravelweg op. Vanaf hier is het ca. 4 km tot de Sangweni Gate.

Vanaf Mabibi
Als u vanuit Malkerns komt rijdt u richting Mbabane / Manzini totdat u bij de MR103 uitkomt. Hier slaat u linksaf richting Mbabane en u passeert de Mahlanya Fruit Market aan uw rechterkant. Sla linksaf de gravelweg op wanneer u het bord naar Mlilwane ziet. Vervolg uw weg ca. 4 km naar Sangweni Gate.


Contactpersoon:Ruth
Adres:P.O. Box 311
Plaats:Malkerns
Telefoon:+268 7528 3943/4
Fax:+268 7528 3924
E-mail adres:reservations@biggameparks.org
Website:www.biggameparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links