Accommodatie

Punda Maria Restcamp

Zuid Afrika > Limpopo > Krugerpark-noord > Punda Maria > Punda Maria RestcampPunda Maria is het meest noordoostelijke restcamp binnen het Krugerpark. Het restcamp is een stuk kleiner dan de camps in het zuiden van het park. Vanwege de droogte wordt deze omgeving aanzienlijk minder druk bezocht. Door de droogte is natuurlijk de wildstand lager dan in het groenere zuiden. Maar wie naar rust en ruimte verlangt en geniet van het zoeken naar wild, is Punda Maria juist een prima bestemming.

In het noordoostelijke deel van het Krugerpark op 8 kilometer afstand van de Punda Maria Gate ligt het gelijknamige restcamp. U bent in malariagebied.

Bij de receptie kunt u reserveringen maken voor ochtend, namiddag of avondsafari's en de ochtendwandelsafari. Daarnaast wordt een ochtendtour georganiseerd naar Thulamela, een archeologische vindplaats bij Pafuri. Bij de receptie vindt u verder een telefoon, een brievenbus en een zogenaamde mini-ATM: deze geldmachine geeft u een bonnetje waarmee u bij de receptie cash geld kunt verkrijgen. In het Mangwa Restaurant (het oudste restaurant van het park) is klein met 7 tafels binnen en 4 tafels buiten. Het is geopend van 07.00 in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Overdag zijn er snacks en snelmenu's beschikbaar. Diners zijn à la Carte. Naast het restaurant is een winkeltje waar u medicijnen, water, drankjes en souvenirs kunt krijgen. Verder vindt u in het complex een wasserette, zwembad, picknicktafels, gezamenlijke keukens en een benzinepomp.

Rustig restcamp met 18x 2-persoonskamers met douche, toilet, airco en koelkast. Deze kamers kunnen gebruik maken van een gezamenlijke keuken. Er zijn 4x 3-persoons bungalows met douche, toilet, airco, wasbak en kleine keuken en gezamenlijke braai-faciliteiten. De twee 4-persoons bungalows zijn uitgerust met keuken, badkamer, een slaapkamer met 2 bedden en 2 bedden in de lounge. De 7 x 2-persoons canvastenten op palen zijn uitgerust met douche en toilet met eigen keukentje. Op het kampeerterrein is plaats voor zowel tenten als caravans met gebruik van de gezamenlijke keuken en badkamerfaciliteiten.
Het is absoluut verstandig om 's avonds met zaklamp rond te lopen. Het drogere klimaat is aantrekkelijk voor slangen en schorpioenen. Controleert u daarom altijd uw schoenen voordat u deze aantrekt.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Bungalow: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (bij sommige type bungalows kan nog een 3e persoon) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Safaritent: prijs bij maximaal 2 personen. Er zijn alleen safaritenten voor 2 personen, dus het bijboeken van een extra persoon is niet mogelijk.
  • Cottage: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R290 voor een volwassene en R145 voor een kind.


Op basis van logies.
De conservation fee voor 2012 is R192 per dag voor een volwassene en R96 per dag voor een kind.

Prijzen
Camping per plaats (Zonder elektriciteit) ZAR 160,00
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 180,00
Safaritent ZAR 735,00
Bungalow ZAR 660,00
Bungalow ZAR 775,00
Familie Bungalow ZAR 1.500,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Houdt u er rekening mee dat dit malaria gebied is.

Boekingen kunnen via het kantoor in Pretoria worden gedaan op: 012 - 428 9111 of via de site: www.sanparks.org. E-mails kunnen verstuurd worden naar: reservations@sanparks.org. Het kantoor is op werkdagen open van 07.30 - 17.00 en op zaterdag van 08.00 - 15.00 uur.
Het is absoluut verstandig om 's avonds met zaklamp rond te lopen. Het drogere klimaat is aantrekkelijk voor slangen en schorpioenen. Controleert u daarom altijd uw schoenen voordat u deze aantrekt.

Vanaf Pontdrif
Neem vanaf Pontdrif de R 572 richting Messina. Vanaf hier heeft u twee keuzes. De kortste route leidt via de N1 naar Makhado (Louis Trichardt). Neem tussen de Masekwaspoort en net voor de Verwoerd tunnel de R523 naar links richting Thohoyandou. Bij Thohoyandou kiest u de R 524 richting Mhinga. U komt nu bij de Punda Maria Gate uit.
De tweede route die u kunt kiezen, gaat vanaf Messina via de R 508 richting Tshipise. In dit dorp kiest u voor de R 525 naar Masisi/Pafuri Gate. Vanaf de Pafuri Gate rijdt u verder door het park. Houdt u rekening met de openingstijden van park en camp: kilometers door het park nemen veel meer tijd in beslag. Vanaf Pafuri naar Punda Maria zult u al snel 2,5 - 3,5 uur bezig zijn.


Plaats:Punda Maria
Telefoon:+27(0)13 735 6873
Fax:+27(0)13 735 6894
Mobiel:082 - 802 0066
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links