Accommodatie

Ocean View Guest House

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Camps Bay > Ocean View Guest HouseHet is goed toeven in dit luxueus ingericht guesthouse met een uitzicht over de oceaan dat het vermelden meer dan waard is. De uitstekende service maakt uw verblijf compleet.
Omdat het vanuit Ocean View maar een klein ritje is naar het centrum van Kaapstad is kan het heel goed dienen als uitvalsbasis om Kaapstad en omgeving te verkennen.

Een wandeling van 50 meter brengt u naar het strand van Bakoven (geen zandstrand) en na een wandeling van 1.5 km komt u aan bij het strand van Campsbay.

GPS Coordinaten: S 33 57 48.11 E 18 22 25.03

Alle gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en onze wasgoedservice. Restaurantjes en een internet cafe zijn vlakbij. Wij accepteren creditcards.

Ocean View is een familiebedrijf met 16 kamers en het attente personeel zal er altijd op toezien dat het u aan niets ontbreekt. U kunt onder de palmbomen genieten van een uitgebreid ontbijt dat wordt opgediend met een glimlach zo warm als de Afrikaans zon!

Alle kamers worden dagelijks schoongemaakt en hebben een en-suite badkamer, mini bar, kluis, tv. airco en kachel en koffie en thee faciliteiten. De meeste kamers hebben een eigen balkon of terras waar u in alle rust nog een slaapmutsje kunt nemen of gewoon lekker uw krantje kunt lezen.

Verzorging
Uw verblijf is inclusief een heerlijk ontbijt. Dit wordt geserveerd tussen 8.00 - 10.00.

Hoogseizoen loopt van 1 april tot en met 30 oktober. Laagseizoen loopt van 1 mei tot en met 3 juni en van 19 juli tot 30 september.

Prijzen
Dubbel-Twin p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.125,00
Dubbel-Twin pp (Laagseizoen) ZAR 530,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.485,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 850,00
Suite p.p. (Hoogseizoen) ZAR 2.300,00
Suite p.p. (Laagseizoen) ZAR 1.250,00
Presidential Suite p.p. (Hoogseizoen) ZAR 3.800,00
Presidential Suite p.p. (Laagseizoen) ZAR 1.650,00
Appartement p.p. (Hoogseizoen) ZAR 2.000,00
Appartement p.p. (Laagseizoen) ZAR 1.200,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Kinderen zijn welkom.

Vanaf Kaapstad Luchthaven
Volg de Exit borden op het vliegveld. Volg nu de borden N2 richting Kaapstad richting Sea Point/Tablle Mountain en Waterfront. U krijgt het ICCCT gebouw aan uw linkerkant, blijf op deze weg en vervolg de M62 door het centrum richting Tafelberg. U rijdt nu bergopwaards en aan uw linkerkant zult u de liften van Tafelberg zien. Sla niet af, vervolg rechtoor richting Camps Bay. Wanneer u weer bergaf rijdt richting Campsbay ziet u het strand aan uw rechterkant. Volg Camps Bay Drive tot de eerste kruising met stopborden. Hier slaat u linksaf, Houghton Road en rijdt tot aan de T splitsing. Hier slaat u linksaf, Victoria Road en hier zult u de 4 vlaggen en het bord van Ocean View House zien. Welkom!


Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de grote tuin en van het zwembad gebruik maken. Een aantal kamers is zeer geschikt als familiekamer.

Contactpersoon:Katrin Ludik
Adres:33 Victoria Road
Postcode:8005
Plaats:Kaapstad/Camps Bay
Telefoon:+27(0)21 438 1982
Fax:+27(0)21 438 2287
E-mail adres:info@oceanview-house.com
Website:www.oceanview-house.nl

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Geniet van de prachtige zonsondergang vanaf het dek of ga voor een ommetje in het park. Ocean View is gelegen op een fantastische locatie in het modaine Bakoven & Camps Bay.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links