Accommodatie

Nselweni Bushcamp

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Zululand > Umfolozi/Hluhluwe Game Reserve > Nselweni BushcampNselweni Bushcamp is een rustig gelegen accommodatie temidden van een aantal mooie uMtombothi bomen.

Aan de Zwarte Umfolozi Rivier, niet ver van Masinda Lodge.

Er is een veldranger aanwezig die u mee kan nemen op een wandeling door het park (op aanvraag).

Er zijn vier 2-persoons units met een gezamenlijk doucheblok, een open lounge/eetgedeelte en een volledig ingerichte keuken.

Verzorging
De accommodatie is op basis van zelfcatering maar er is een kok aanwezig om maaltijden te bereiden. Ingredienten moeten echter door de gasten zelf meegebracht worden. Een beperkt aanbod voedsel en dranken zijn verkrijgbaar in de winkel bij Mpila Camp, op ca. 20 minuten rijden.

Prijzen
Bush Lodge (2 bedden) ZAR 1.400,00

Het bush camp neemt maar 1 groep tegelijk aan dus u heeft exclusief gebruik over alle faciliteiten tijdens uw verblijf.

Vanaf Hluhluwe
Om vanaf Hluhluwe (dorp) naar Nselweni Bushcamp te gaan is de mooiste route (maar wel de langste.) via Memorial Gate in het Hluhluwe gedeelte. zo'n 17 km van Hluhluwe dorp. Bij deze gate kunt u uw reserveringsbewijs laten zien. Wij raden u aan om vroeg bij de gate (gate is open vanaf 6.00 uur) te zijn en hiervoor de hele dag de tijd te nemen. Bij de gate zijn goede plattegronden van het park te krijgen waar bijvoorbeeld ook de picknickplaatsen opstaan. U kunt via Hilltop Camp rijden voor lunch of koffie en om van het prachtige uitzicht te genieten. Rijdt verder via de Nyalzi Gate het Umfolozi gedeelte in richting Nselweni.

Vanaf Mtubatuba
Als u vanaf Durban komt, krijgt u op de N2 u de afslag Mtubatuba (rechts af) en Umfolozi/Nongoma (links af). Komt u vanaf Hluhluwe dan ligt Mtubatuba linksaf en moet u voor Umfolozi rechtsaf richting Umfolozi/Nongoma (R618). U blijft deze R 618 zo'n 35 kilometer volgen tot u het bordje Nyalazi Gate ziet. Bij de ingang laat u uw reserveringsbewijs zien waarna u kunt doorrijden naar Nselweni.


Plaats:Umfolozi-deel
Telefoon:033 845 1000
Fax:033 845 1001
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:http://www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links