Accommodatie

Nikalandershoek Guest Farm

Zuid Afrika > Eastern Cape > Gardenroute-E & Baviaanskloof > Patensie > Nikalandershoek Guest FarmDe naam is een mondvol, maar dat geldt ook voor de belevenis die gasten tijdens een verblijf in dit toevluchtsoord zullen ervaren. Deze guestfarm is een bijzonder en spiritueel onderkomen, gelegen in de Gamtoos Valley. De accommodatie op een werkende citrusfarm biedt een bijzondere ervaring, ver weg van de onrust van de stad. Word wakker met de roep van de hadidas of visarend en geniet van de landelijke omgeving. Op slechts 70 meter lopen van de Gamtoos Rivier ligt een kayak voor u klaar - teminste, als u de omgeving op een bijzondere manier wilt verkennen.

Deze Guest Farm is gelegen in de Gamtoos Valley. Dit gebied is een mix van natuur, landbouw, en culturele invloeden. U vindt hier een keur aan bloemen, planten, vogels, zoogdieren en vissen. In dit gebied zijn bijvoorbeeld 17 verschillende soorten van de beroemde Protea-bloem te vinden. Tevens biedt dit gebied vele prachtige uitzichten over de uitgestrekte velden en groene heuvels. Verder is het mogelijk om vanuit hier een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Addo Elephant National Park. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in dit landelijke gebied.

GPS Coordinaten: 33 47'6.46''S 24 49'38.44''E

Op het terrein zijn diverse andere faciliteiten. Zo is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bruiloft of receptie te verzorgen met maximaal 80 tot 120 gasten. Er is een kleine kapel en een prachtige tuin waar ook gebruik van gemaakt kan worden voor een bruiloft of receptie.

De vakantiewoning heeft 2 slaapkamers en biedt dus mogelijkheid voor een verblijf met 4 personen. Er is een en-suite badkamer, een open keuken, een zitkamer met televisie en dvd-speler en een terras met een barbecue. Er is airconditioning aanwezig en ook verwarming voor de koude periodes. De vakantiewoning ligt verscholen in een prachtige tuin vanuit waar u direct toegang heeft tot de rivier.

Verzorging
Er zijn geen maaltijden inbegrepen. De vakantiewoning wordt verhuurd op basis van zelf-catering.

Het Hoogseizoen loopt van november tot en met april en het Laagseizoen van mei tot en met oktober.

Prijzen
Cottage p.p.p.n. ZAR 160,00

Kinderen van alle leeftijden zijn hier welkom.

Vanaf Port Elizabeth Luchthaven
Neem de N2 richting Kaapstad. Neem de afslag Gamtoos Valley/Baviaanskloof/Hankey naar links. Bij het stopbord gaat u rechts de N2 over. U zult Loerie passeren en Hankey inrijden. Rijdt rechtdoor tot de kruising in Hankey, richting Patensie. Wanneer u Patensie binnen rijdt vanuit Hankey ziet u een bord met aanwijzingen FNB/ABSA/Spar. Sla hier linksaf het dorp in. Nikalandershoek is ongeveer 3,5 kilometer buiten het dorp, gelegen aan uw rechterhand. Sla rechtsaf en aan het eind van de weg slaat u nogmaals rechtsaf richting het hoofdgebouw.

Vanaf Knysna
Vanuit Knysna neemt u de N2 richting Port Elizabeth. Neem de afslag Humansdorp naar links. Bij het stopbord gaat u richting Hankey. Bij de kruising in Hankey slaat u linksaf richting Patensie. Wanneer u Patensie binnen rijdt vanuit Hankey ziet u een bord met aanwijzingen FNB/ABSA/Spar. Sla hier linksaf het dorp in. Nikalandershoek is ongeveer 3,5 kilometer buiten het dorp, gelegen aan uw rechterhand. Sla rechtsaf en aan het eind van de weg slaat u nogmaals rechtsaf richting het hoofdgebouw.


Contactpersoon:Nichola Uys
Adres:P.O. Box 289
Postcode:6335
Plaats:Patensie
Telefoon:+27 (0)83 556 3206
Fax:+27 (0)86 502 5944
Mobiel:+27 (0)83 556 3206
E-mail adres:nichola@nikalandershoek.co.za
Website:www.nikalandershoek.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Wandel door de citrus-boomgaarden van Nikalandershoek Guest Farm en geniet van al het moois van de Gamtoos Valley
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links