Accommodatie

Nhlonhlela Bush Lodge

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Mkhuze National Park > Nhlonhlela Bush LodgeIets ten noorden van het hoofdrestcamp in het Mkhuze National Park ligt de Inhlonhlela waterplaats. Aan de oevers van het water is de Inhlonhlela Bush Lodge gebouwd, bestaande uit vier kamers met elk twee bedden. De lodge is niet omheind en biedt een echte bushervaring. Er is een kok aanwezig, evenals een ranger. U moet wel zelf boodschappen meenenemen. De lodge is alleen volledig te boeken.

In het noorden van het Mkhuze National Park aan de oevers van de Inhlonhlela waterplaats ligt de gelijknamige Bushlodge Inhlonhlela.

Een kok is aanwezig die uw maaltijden bereid; u dient wel zelf uw boodschappen mee te nemen. In het winkeltje van het Mantuma Camp is het hoogstnoodzakelijk aanwezig. Een grotere winkel vindt u in het dorp Mkhuze.
Verder is er een gids aanwezig met wie u wandelsafari's kunt maken.

Een niet omheinde lodge met vier kamers en-suite, elk bestaande uit twee bedden. Houten wandelpaden verbinden de kamers met een gezamenlijke lounge en keuken. Hoewel de keuken volledig is ingericht, hoeft u niet zelf te koken. Uw maaltijden worden bereid door de aanwezige kok, al moet u wel zelf uw boodschappen meenemen.

Verzorging
De accommodatie wordt op basis van logies verhuurd. U moet zelf uw boodschappen meenemen. Er is evenwel een kok aanwezig die uw maaltijden bereidt.

De prijs is berekend bij maximaal 6 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 8) is de prijs per extra persoon R380 per volwassene en R170 per kind.

Prijzen
Bush Camp ZAR 2.280,00

Kinderen zijn welkom, maar de lodge is niet omheind en u bevindt zich in malariagebied.

Boekingen kunnen gemaakt worden bij KZN Wildlife, Pietermaritzburg. Telefoon: 033 - 845 1000, fax: 033 - 845 1001. Bookings@kznwildlife.com of kijk op: www.kznwildlife.com. U dient zich te melden bij de receptie die open is tussen 08.00 en 16.30 uur. Het toegangshek van het park is tussen april en september open van 06.00 - 18.00 uur en van oktober tot en met maart van 05.00 - 19.00 uur.

Vanaf Hluhluwe
Neem vanaf Hluhluwe de N2 richting Pongola (noordwaarts). Na circa 35 kilometer krijgt u een afslag naar het park via een gravelroad. U kunt evenwel ook nog 15 kilometer langer op de N2 blijven. Na in totaal 50 kilometer vanaf Hluhluwe krijgt u de afslag naar het dorp Mkhuze en het dorp Mkhuze National Park. U komt nu na ongeveer 18 kilometer vanzelf bij de ingang uit. Naar het Main camp is het nu nog 9 kilometer.

Vanaf Pongola
Rijdt via de N2 zuidwaarts naar Hluhluwe. Circa 50 kilometer vóór Hluhluwe krijgt u een afslag naar het dorp Mkhuze (links). Deze afslag neemt u en blijft u volgen tot u bij de ingang van het nationale park komt (circa 18 kilometer). Naar het Main camp is het nu nog 9 kilometer.


Adres:Private Box X 550
Postcode:3965
Plaats:Mkhuze
Telefoon:035 - 573 9004
Fax:035 - 573 0031
Mobiel:082 - 799 1491
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links