Accommodatie

Narina Rest Camp

Zuid Afrika > Eastern Cape > Greater Addo > Addo Elephant National Park > Narina Rest CampNarina Bushcamp is afgelegen en primitief bushcamp waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het ligt voet van de Zuurbergen aan de Wit river en u kunt hier heerlijk wandelen en , afhankelijk van de regenval, zwemmen en kano├źn.

Aan de voet van de Zuurbergen aan de Wit rivier. De dichtst bijzijnde winkel is 25 km (onverharde weg). Om dit kamp te bereiken moet u vanaf uw auto met uw tassen en etenswaren nog ca. 500 meter lopen en een rivier oversteken.

Er is een open lapa/braai en een overdekte (riet) keuken met gasfornuis, ijskast en parafine lampen. Er is een douche met warm en koud water een een heuse toilet die je kan doortrekken (dit is uitzonderlijk midden in de bush!)
Ook is er een heerlijk terras aan de rivier om s'avonds een lekker glaasje te drinken en te luisteren naar de stilte in de bush.

Dit zeer kleine en afgelegen camp heeft 4 safaritenten die elk zijn ingericht met 2 bedden, beddegoed en handoeken.

Verzorging
Prijzen zijn per unit, ongeacht het aantal personen dat erin verblijft.

Op basis van Logies.

Prijzen
Bush Camp ZAR 915,00

Omdat er geen electra is in dit camp moet u voor 18.00 uw camp bereikt hebben. Dit kamp is alleen als geheel te boeken en is bereikbaar per auto en paard. Paardrij ritten boekt u bij de receptie in Main Camp.

Daar Narina Camp slechts in z'n geheel geboekt kan worden zijn genoemde prijzen voor het gehele camp per nacht (8 personen).

Vanaf Port Elizabeth Luchthaven
Neem de N 2 richting Grahamstown tot u de afslag tegenkomt naar Addo (R 335) deze neemt u. U rijdt nu door de bergen en het dorpje Addo tot u de afslag Slagboom en Zuurberg Mountain in ziet. Deze afslag neemt u en volgt de borden Slagboom. (Camp Narina staat nergens aangegeven). U bent nu op een ongeasfalteerde weg die u voor ca. 10 km volgt tot u het bordt ziet Slagboom Outdoors. Nu slaat u rechtsaf en volgt deze weg voor ca 8 km en rijdt voorbij de diverse accommodaties van Slagboom en ook voorbij de receptie van Slagboom. U komt nu bij een ' catle grid' hier rijdt u overheen en houdt links aan. Blijft de weg volgen tot u het bord Camp Narina ziet.


Plaats:Addo Elephant National Park
Telefoon:+27(0)42 233 8600
Fax:+27(0)42 233 8643
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/parks/addo

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links