Accommodatie

Mymering Guesthouse

Zuid Afrika > Western Cape > Klein Karoo > Ladismith > Mymering GuesthouseDe farm Mymering Estate ligt te midden van een vruchtbare vallei van de meest droge kleine Karoo. Omgeven door ondermeer de Swartbergen verrijst in de verte de Towerkop boven het landgoed. Mymering ligt ideaal voor dagtrips over de Swartbergpas of door de Seweweekspoort. 's Avonds is het zeer goed toeven in de drie ruime suites of de knusse cottage. In het hoofdhuis worden maaltijden bediend. In Pam & Craig Miller treft u een hartelijk en warm echtpaar die er alles aan doen om u een plezierige tijd te geven.

In het hart van de Kleine Karoo, omgeven door de Swartbergen, ligt ietsjes ten noordwesten van Ladismith de vruchtbare Dwarsvallei. Mymering Estate is een farm waar wijn wordt geproduceerdt. Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels van de Kleine Karoo met de typische Karoo-begroeiing en - kleuren.

De suites hebben de beschikking over een plungepool. De kamers zijn alle ingericht met thee- en koffiefaciliteiten en een koelkastje. De cottage kan als zelfcatering worden gebruikt. Aromatische essentiële olieën zijn te koop. Ook aromatherapiemassages zijn mogelijk. Een begeleide wandeltocht op zoek naar Karoo-planten en struiken is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de outdoor-gym.
In 2011 zijn Penny en Andy begonnen met het maken van wijn, het leuke dan ook van een verblijf op Mymering Estate is dat u als gast echt wordt betrokken in het maken van de wijn. Als u wilt kunt u mee helpen plukken of gewoon een lekker glaasje Hillock wijn proberen.

Er zijn drie luxe suites die aan de buitenkant één terras en een plungepool delen. De kamers zijn luxe ingericht met een groot kingsizebed (mooi beddengoed!) en sfeervolle details. Er is een koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en zelfs een magnetron. De badkamer is luxe uitgerust met een ligbad, een aparte douche, een af te sluiten toilet en een moderne wastafel. Vanaf het terras heeft u via een lavendelveld een mooi uitzicht richting de Karoo-heuvels.
Iets dichter bij het hoofdhuis ligt een knusse cottage met twee slaapkamers met ensuite badkamer en een grote huiskamer met open keuken. De keuken is meer dan volledig ingericht, zelfs met een goedwerkende oven. De stijl van de cottage is landelijk - veel wit & bloemen. Aan de voor- en achterkant is een terras aanwezig met een buitenbraai.

Verzorging
De verzorging bij Mymering Estate is op basis van logies en ontbijt. Een uitgebreid ontbijt wordt verzorgd in het hoofdhuis. Ook diners (vooraf te bespreken en een 3-gangen dagelijks vastgesteld menu) worden hier opgediend, gemiddelde prijs van een 3-gangen diner is R180 per persoon.

Het hoogseizoen loopt hier tussen November en April.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 450,00
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 600,00
Twin-kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 450,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 600,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 450,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 600,00
Cottage (Laagseizoen) ZAR 1.200,00
Cottage (Hoogseizoen) ZAR 1.600,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom in de cottage.

Vanaf Barrydale
U kunt twee routes kiezen: 13 kilometer voor het dorp Ladismith krijgt u bordjes Mymering Estate naar links. Volg deze bordjes. Ongeveer 8 kilometer na de T-splitsing ligt de 2e Dwarsrivier weg aan de linkerkant. Na circa 500 meter ligt Mymering rechts.
U kunt echter ook het dorp Ladismith inrijden tot u bij de T-splitsing komt. Tegenover u is een bandengarage, links een benzinestation en de kerk. U gaat hier links en rijdt met de weg mee. Net na het informatiecentrum gaat u met de weg naar rechts. Links van u liggen de rugbyvelden. Net voorbij de rugbyvelden gaat u linksaf. Na ruim 5 kilometer krijgt u de 2de Dwarsrivier Weg naar rechts. Er staat een bordje Mymering Estate. Ga hier rechts en u krijgt Mymering na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand.

Vanaf Calitzdorp
U rijdt vanaf de R 62 het dorp Ladismith in en blijft deze weg volgen. U passeert de kerk en het informatiecentrum. Voorbij het informatiecentrum gaat u met de weg naar recht. Links van u liggen de rugbyvelden. Net voorbij de rugbyvelden gaat u linksaf. Na ruim 8 kilometer krijgt u de 2de Dwarsrivier Weg naar rechts. Er staat een bordje Mymering Estate. Ga hier rechts en u krijgt Mymering na ongeveer 500 meter aan uw rechterhand.

Vanaf Beaufort West
Neem de N1 richting Kaapstad tot Laingsburg. Kies hier voor richting zoar/Ladismith. Deze weg brengt u door de Seweweekspoort. Als u over de Rooinekpas komt, kunt u linksaf richting Zoar en rechtsaf naar Ladismith. De 'echte' Seweweekspoort ligt richting Zoar. Indien u hiervoor kiest, moet u een stukje via de R62 terugrijden naar Ladismith (circa 25 kilometer).
Gaat u evenwel direct naar Ladismith dan blijft u de route naar Ladismith volgen. Circa 10 kilometer voor Ladismith krijgt u een T-splitsing. Houdt hier links aan naar Ladismith. Na circa 3 kilometer krijgt u links de 2e Dwarsrivierweg. Rijdt hierin en na circa 500 meter ziet u Mymering rechts.


Contactpersoon:Penny and Andy Hillock
Adres:Dwarsrivier
Postcode:6655
Plaats:Ladismith
Telefoon:+27 (0)28 551 1548
Fax:+27 (0)28 551 1313
Mobiel:+27 (0)82 891 2463
E-mail adres:penny@mymering.com
Website:www.mymering.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links