Accommodatie

Mtwazi Lodge

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Zululand > Umfolozi/Hluhluwe Game Reserve > Mtwazi LodgeHet oorspronkelijke huis van de opzichter van het reservaat bestaat nu uit een lodge met 8 bedden en straalt nog altijd de rijke geschiedenis van het park uit.

Mtwazi Lodge ligt vlakbij Hiltop Camp in een prachtige setting onder een grote vijgenboom.

Een ruime lounge en dinerruimte komen uit op een grote veranda, vanwaar men de prachtige tropische tuin inkijkt. De accommodatie wordt dagelijks schoongemaakt. Gasten mogen gebruik maken van de faciliteiten van Hilltop Camp.

Er zijn drie 2-persoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer. Daarnaast is er een bijgebouw voor 2 personen met eigen douche en toilet.

Verzorging
Mtwazi is een self-catering kamp, hoewel er wel een kok aanwezig is die van door gasten meegebrachte ingredienten een maaltijd kan bereiden. U heeft ook de optie om in het restaurant van Hilltop Camp te eten.

De prijs is berekend bij maximaal 6 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 8) is de prijs per extra persoon R350.

Prijzen
Bush Lodge (8 bedden) ZAR 4.200,00

Kinderen jonger dan 15 krijgen 50% korting, kinderen 3 jaar of jonger verblijven gratis.

Vanaf Hluhluwe
De aanbevolen route is om vanaf de N2 snelweg de afslag Hluhluwe Game Reserve te nemen. Komend vanaf Pongola gaat u aan het einde van de afrit rechtsaf (links gaat u naar het dorp Hluhluwe); komend vanaf Mtubatuba gaat u aan het einde van de afslag linksaf (rechtsaf leidt nu naar het dorp).
U volgt deze weg (circa 25 kilometer) die u langs kleine nederzettingen naar de ingang van het park brengt. U komt uit bij de Memorial Gate en laat daar uw voucher zien. Van hier uit is het ca. 15 km (ongevee 1uur rijden) naar Mtwazi Lodge.

Vanaf St. Lucia
Mtwazi Lodge ligt in het noordelijke deel van het Umfolozi-Hluhluwe park. U kunt er vanuit Mtubatuba/St. Lucia op twee manieren komen. De snelste manier leidt over de N2 richting Hluhluwe/Pongola (50 kilometer). Vervolgens neemt u de afslag Hluhluwe en gaat u aan het einde van de afrit linksaf. U volgt deze weg tot u bij de ingang van het Reservaat uitkomt - de Memorial Gate. Vanaf hier is het nog zo'n 15 kilometer naar het kamp (ca. 1 uur rijden).
Als u liever door het park rijdt, kunt u ervoor kiezen om bij Mtubatuba de N2 over te steken richting Nongoma (R618). U volgt deze weg zo'n 30 kilometer en krijgt dan de ingang naar het Umfolozi-gedeelte aan uw linkerhand - de Nyalazi Gate. Eenmaal in het park krijgt u al snel een T-splitsing. Hier gaat u rechtsaff en volgt uw weg naar Mtwazi Lodge. Deze route door het park neemt 2 tot 3 uur in beslag.


Plaats:Hluhluwe-deel
Telefoon:033 845 1000
Fax:033 845 1001
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:http://www.kznwildlife.com/

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links