Accommodatie

Mpila Camp

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Zululand > Umfolozi/Hluhluwe Game Reserve > Mpila CampMpila is een zelfcatering restcamp in het zuidelijke deel van het Umfolozi-Hluhluwe Park. Het restcamp is niet omheind waardoor het een rustiek bushgevoel geeft, zeker als u overnacht in één van de comfortabele tenten en-suite.

Mpila ligt centraal in het zuidelijke deel (Umfolozi) van het Umfolozi-Hluhluwe Game Reserve.

Mpila beschikt over een receptie (geopend van 08.00 - 16.30 uur), een benzinepomp (geopend van 08.00 - 12.30 en 14.00 - 16.30 uur) en een winkeltje met een zeer beperkt assortiment. In de twee chalets is een kok aanwezig die uw maaltijden kan bereiden.
Bij de receptie hangt een klok die aangeeft hoe laat u terug moet zijn in het restcamp. Na deze tijd mag u niet meer in het park rondrijden. Indien u een nachtsafari wilt meemaken of een wandelsafari, dan kunt u deze boeken bij de receptie. Verder zijn er drie wandelroutes uitgezet die u zelf mag wandelen zonder begeleiding. Informeert u bij de receptie.
Mpila heeft electriciteit tussen 09.00 en 12.00 uur en tussen 17.00 en 22.00 uur. In de winkel kan met creditcard betaald worden.

Mpila beschikt over twee zelfcatering cottages van elk 7 bedden verdeeld over drie slaapkamers, één badkamer en douche, lounge, eetkamer en keuken. In de cottages is een kok aanwezig die van uw meegenomen boodschappen maaltijden maakt. Daarnaast zijn er zes zelfcatering chalets met 5 bedden, verdeeld over 2 slaapkamers, een badkamer, lounge, eetkamer en keuken. De chalets worden schoongemaakt, maar er is geen kok aanwezig.
Verder vindt u op het terrein twaalf hutten met elk 4 bedden, een koelkast en wasbak. Keuken en badkamer zijn gezamenlijk en niet en-suite.
De negen tenten (7 x 2 bedden en 2 x 4 bedden) zijn elk wel en-suite met douche en toilet. Vanaf elke tent loopt een houten steiger naar een gezamenlijke keuken en eetkamer.

Verzorging
Accommodatie op basis van logies. In twee chalets is er wel een kok aanwezig.

De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Cottage (7 bedden): prijs bij maximaal 5 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 7) is de prijs per extra persoon R200.
  • Chalet (5 bedden): prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 5) is de prijs per extra persoon R180.
  • Chalet (2 bedden): prijs bij maximaal 2 personen.
  • Safari Camp (2 bedden): prijs bij maximaal 2 personen.
  • Safari Camp (4 bedden): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R375 per volwassene en R185 per kind.


Prijzen
Cottage (7 bedden) ZAR 2.000,00
Chalet (5 bedden) ZAR 1.500,00
Chalet (2 bedden) ZAR 750,00
Safari Camp (2 bedden) ZAR 750,00
Safari Camp (4 bedden) ZAR 1.125,00

Alle kinderen zijn welkom, maar kinderen onder 12 jaar mogen niet mee op wandelsafari. Het is mogelijk een derde bed bij te plaatsen in de tenten. Kinderen onder 12 jaar krijgen 50% korting.

Maximum snelheid in het park is 40 kilometer per uur.
Het toegangshek tot het park is tussen 1 november en 28 februari geopend van 05.00 - 19.00 uur. Vanaf 1 maart tot 31 oktober van 06.00 - 18.00 uur.

Vanaf Mtubatuba
Als u vanaf Durban komt, krijgt u op de N2 u de afslag Mtubatuba (rechts af) en Umfolozi/Nogoma (links af). Komt u vanaf Hluhluwe dan ligt Mtubatuba linksaf en moet u voor Umfolozi rechtsaf richting Umfolozi/Nogoma (R618). U blijft deze R 618 zo'n 35 kilometer volgen tot u het bordje Nyalazi Gate ziet. Bij de ingang laat u uw reserveringsbewijs zien waarna u kunt doorrijden naar het Mpila Camp. Ga daarvoor rechts bij de T-splitsing. Bij het Mpila Camp kunt u zich bij de receptie melden.

Vanaf Hluhluwe
Om vanaf Hluhluwe (dorp) naar Mpila Camp te gaan is de mooiste route (maar wel de langste.) via Memorial Gate in het Hluhluwe gedeelte. zo'n 17 km van Hluhluwe dorp. Bij deze gate kunt u uw reserveringsbewijs voor het Mpila Camp zien. Wij raden u aan om vroeg bij de gate (gate is open vanaf 6.00 uur) te zijn en hiervoor de hele dag de tijd te nemen. U kunt eventueel aan Noeleen of Kobus een picknickontbijt meevragen. Bij de gate zijn goeie plattegronden van het park te krijgen waar bijvoorbeeld ook de picknickplaatsen opstaan.. Stop even bij Hilltop Camp voor lunch of koffie en geniet van het prachtige uitzicht. Rij verder via de Nyalzi Gate het Umfolozi gedeelte in. Bij receptie van Mpila Camp laat u nogmaals uw reserveringsbewijs zien. Zorg dat u voor 16.30 in het camp bent. In Mila Camp is geen restaurant!! En erg belangrijk: vergeet u zaklamp (en eventueel kaarsen) niet want in dit camp gaat om 22.00 alle stroom uit!!


Mpila is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Adres:Umfolozi Park
Plaats:Umfolozi/Hluhluwe Game Reserve
Telefoon:035 - 550 8476
Mobiel:079-7647129
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links