Accommodatie

Mosu Lodge

Zuid Afrika > Northern Cape > Diamond Fields > Mokala National Park > Mosu LodgeMosu Lodge is de grootste lodge binnen het park en biedt naast 2 volledig ingerichte zelfcatering units over 13 kamers zonder zelfcatering voorzieningen. De lodge heeft goede faciliteiten als een restaurant en zwembad.

Mosu Lodge ligt te midden in het Mokala National Park.

De twee suites zijn geheel voor zelfcatering ingericht, compleet met airco en open haard. De kamers zijn ingericht met een plafondwaaier. De lodge heeft verder een zwembad en conferentie faciliteiten.

Mosu Lodge is de grootste van de drie lodges in het park. Het heeft 2 luxe en-suite suites met dubbelbedden en een volledig ingericht keuken. Daarnaast zijn er 13 kamers met twinbedden die verder geen zelfcatering faciliteiten hebben.

Verzorging
Er zijn verschillende type bungalows beschikbaar bij deze lodge. Alle bungalows zijn voor maximaal 2 personen en de prijzen zijn dan ook gebaseerd op een verblijf met 2 personen.

In het restaurant worden zowel ontbijt, lunch als diners bediend.

Prijzen
Bungalow ZAR 500,00
Zelf Catering Bungalow ZAR 720,00
Semi Luxery Bungalow ZAR 500,00
Luxe Bungalow ZAR 820,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Onder 16 jaar betalen zij 50%.

Bij entree van het park is een dagelijkse conservation fee verschuldigd van 88 rand per volwassene per dag, kinderen betalen 44 rand per dag.

Vanaf Kimberley
Neem de N12 richting Kaapstad. Na 57 kilometer gaat u op het kruispunt Hayfield/Heuningsekloof rechtsaf een gravelweg op. Rijdt nog 21 kilometer tot bij de Mokala gate.

Vanaf Upington
Vanuit Upington volgt u de N10 richting Prieska/Middelburg. Na ongeveer 120 km, bij Groblershoop neemt u de R64 naar Kimberley. Bij Kimberley verder over de N12 richting Modderrivier/Hopetown. Ca. 19km na Modderrivier wordt Mokala NP aangegeven bij de Hayfield/Heuningneskloof afslag. Rechtsaf de gravelweg op. Na ca. 21km komt u bij het hek van Mokala NP (aan uw rechterhand). U moet rekenen op een reistijd van ca. 1,5 uur vanaf Kimberley.


Adres:Mokala National Park
Plaats:Mokala National Park
Telefoon:+27 (0)53 204 8000
Fax:+27 (0)53 204 0176
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links