Accommodatie

Mopani Restcamp

Zuid Afrika > Limpopo > Krugerpark-noord > Mopani > Mopani Restcamp



Mopani Restcamp in het noordelijke deel van het Krugerpark ligt in een ecosysteem met veel mopanebomen en rode rotsen. Mopani bomen overleven zeer goed in een droog landschap. De bomen behouden een deel van het blad ook in de drogere periodes al kleurt het dan wel bruingeel en voelt het hard aan. Hoewel Mopani Restcamp dus in een wat droger deel ligt, is Mopani gesitueerd aan de oevers van de Pioneer Dam. In het midden van het restcamp staat een grote baobabboom. Vanwege de drogere omgeving heeft dit restcamp een slechtere safarireputatie opgebouwd, maar het tegendeel blijkt waar. Vanaf het terras heeft u zicht op de drinkwaterplaats waar een film aan dieren aan u voorbij kan trekken.

Mopani Restcamp ligt in het noordelijkere deel van het Krugerpark in een drogere omgeving gedomineerd door mopanebomen en rode rotsen.

In het restcamp vindt u een receptie waar u diverse excursies kunt boeken zoals begeleide wandelsafari's, jeepsafari's, een ontbijt of diner in de bush. U kunt hier ook een bespreking maken om een nacht te verblijven in Shipandane, de vogelhut waar overnacht kan worden. De hut ligt 3 kilometer van het restcamp. Bovendien worden in de receptieruimte dagelijks films getoond over het wildleven.
Bij de receptie vindt u een telefoon, een brievenbus. Verder vindt u hier een restaurant, cafetaria, winkeltje en een wasserette.
Het restcamp is verder uitgerust met een benzinepomp, een zwembad en picknickruimte voor dagbezoekers. Mopani heeft gsm-bereik.

Mopani beschikt over 43 4-bed chalets verdeeld over 2 enkelbedden en een stapelbed met badkamer, veranda met wat koelkast en braai. Daarnaast zijn er 12 x 4-persoons cottages elk ingericht met een slaapkamer met 2 enkelbedden en een slaapbank in de zitkamer. De cottages beschikken over 2 badkamers, een veranda met koelkast en een braai. Geschikt voor 6 personen zijn de 45 guestcottages, voorzien van 2 badkamers, 3 slaapkamers met 2 enkelbedden, een keuken, zitkamer/eetkamer, veranda en braai.
Het guesthouse van Mopani is een grote luxe unit met zeer goed zicht op de dam. Het huis beschikt over 4 slaapkamer met 2 x enkelbedden (totaal 8 personen), 3 badkamers, grote keuken en zitkamer, braai, veranda en zelfs DSTV-televisie. Eén slaapkamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Bungalow: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Cottage: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6, alleen in het grotere type) is de prijs per extra persoon R290 voor een volwassene en R145 voor een kind.
  • Huis: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 8) is de prijs per extra persoon R504 voor een volwassene en R252 voor een kind.

Overnachting is op basis van logies.

Prijzen
Bungalow ZAR 770,00
Cottage per nacht ZAR 820,00
Guest Cottage ZAR 1.425,00
Huis per nacht ZAR 2.720,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Boekingen dient u te maken via het hoofdkantoor van SANP Parks in Pretoria via www.sanparks.co.za

Vanaf Phalaborwa
Vanaf Phalaborwa volgt u de bordjes naar de ingang van het Krugerpark. Bij de receptie kunt u zich melden en uw reservering laten zien. Vervolgend kunt u via de H9, H14 en H1-6 naar Mopani Restcamp rijden. Indien u veel tijd heeft, kunt u overwegen via Letaba te gaan. Dit doet u door de H9 te blijven volgen en vervolgens de H1-6 noordwaarts te nemen.


Twee 4-persoonschalets zijn geschikt voor rolstoelen.

Plaats:Mopani
Telefoon:013 - 735 6535
Fax:013 - 735 6547
Mobiel:082 - 802 1113
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links