Accommodatie

Milkwood Country Cottage

Zuid Afrika > Eastern Cape > Nelson Mandela Metro > St Francis Bay > Milkwood Country CottageMilkwood Country Cottages heeft een unieke charme die geen enkel ander guesthouse of B&B heeft in St Francis Bay. Het is hier waar u kan genieten en tijd voor u zelf kunt nemen. Vanaf het moment dat u arriveert bij Milkwood Country Cottage zult u het begrip van een "echte vakantie" ervaren. Een plekje om voor altijd te houden: dit is de persoonlijke belofte van het guesthouse naar al haar gasten.

Milkwood is de perfecte plek om alle activiteiten in St Francis Bay te ontdekken, van golfen tot paardrijden tot verschillende watersporten. Maar u kunt natuurlijk ook heerlijk ontspannen zonnen of wandelen op het strand.

De 3 kamers bij Milkwood zijn alle verschillend ingericht. De badkamers zijn ensuite en de kamers hebben alle een privé ingang. Hier ervaart u rust en warme gastvrijheid om zo uzelf weer helemaal op te laden.

Milkwood Country Cottage ligt in St Francis Bay, dat een uurtje van Port Elizabeth ligt.
Milkwood is de perfecte plek om alle activiteiten in St Francis Bay te ontdekken, van golfen tot paardrijden tot verschillende watersporten. Maar u kunt natuurlijk ook heerlijk ontspannen zonnen of wandelen op het strand.
Het dorpje vormt een harmonieuze mix tussen zwarte en witte huizen tegen een achtergrond van een azuurblauwe oceaan, een brede rivier, witte stranden en groene golfbanen. De lokale industrie bestaat voornamelijk uit het vangen en verwerken van calamares, vanuit de haven van St. Francis.

Algemene faciliteiten en service van Milkwood Country Cottage:
  • Beveiligde parkeerplaatsen
  • Zwembad
  • Restaurants op 2 minuten wandelen
  • Internet voor de gasten
  • Vliegveldtransfers
  • Credit cards worden geaccepteerd

De 3 kamers bij Milkwood zijn alle verschillend ingericht. De badkamers zijn ensuite en de kamers hebben alle een privé ingang. Verder hebben de kamers een tv, een koelkast, ventilator en koffie- en theefaciliteiten. Elke ochtend kunt u ontspannen wakker worden van het gezang van de vogels in onze prachtige tuin.
Hier ervaart u rust en warme gastvrijheid om zo uzelf weer helemaal op te laden.

Verzorging
De verzorging is op basis logies, inclusief ontbijt. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd tussen 06.00 en 12.00.
Laagseizoen: juli, augustus en september 2012
Hoogseizoen: oktober 2012 tot einde april 2013

Vanaf 1 mei 2013 tot einde september 2013 geldt een tarief van respectievelijk 450 rand p.p.p.n voor een 2 persoonskamer en 550 rand per nacht voor een 1 persoonskamer.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 530,00
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 400,00
1p-Kamer (Hoogseizoen) ZAR 630,00
1p-Kamer (Laagseizoen) ZAR 500,00

Aanbevolen door AA en Portfolio.

Vanaf Port Elizabeth
Neem vanuit Port Elizabeth de N2 richting Kaapstad en Humansdorp. Blijf op de N2 voor ongeveer 45 minuten tot u de afslag R330 Humansdorp ziet. Neem deze afslag en volg de weg die u naar Humansdorp brengt. Bij een stopstraat met 2 grote palmbomen en een Engen Garage aan de overkant, steekt u de straat over en rijdt u links langs de garage. Blijf deze weg volgen tot aan een T-splitsing. Ga hier links en volg de bordjes naar St Francis Bay. Wanneer u St Francis Bay binnenrijdt gaat u links en dan meteen weer links richting Lyme Road North. Blijf rechtdoor rijden tot aan het kruispunt met St Francis Drive. Ga hier rechts en na ongeveer 500 meter ziet u Milkwood Country Cottage aan uw rechterkant.

Vanaf Kaapstad/City Centre
Neem vanuit Kaapstad de N2 richting Port Elizabeth en Humansdorp. Als u voorbij Knysna bent moet u uitkijken naar afslag R330 Humansdorp. Neem deze afslag en volg de weg die u naar Humansdorp brengt. Bij een stopstraat met 2 grote palmbomen en een Engen Garage aan de overkant, steekt u de straat over en rijdt u links langs de garage. Blijf deze weg volgen tot aan een T-splitsing. Ga hier links en volg de bordjes naar St Francis Bay. Wanneer u St Francis Bay binnenrijdt gaat u links en dan meteen weer links richting Lyme Road North. Blijf rechtdoor rijden tot aan het kruispunt met St Francis Drive. Ga hier rechts en na ongeveer 500 meter ziet u Milkwood Country Cottage aan uw rechterkant.


Contactpersoon:Loraine
Adres:137, St Francis Drive
Postcode:6312
Plaats:St Francis Bay
Telefoon:+27 (0)42 294 1007
Mobiel:+27 (0)82 892 8904
E-mail adres:reservations@stfrancisbaygolf.co.za
Website:www.stfrancisbaygolf.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Rust, warmte, gastvrijheid: Milkwood belooft haar gasten een vriendelijk en ontspannen verblijf.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links