Accommodatie

Matyholweni Rest Camp

Zuid Afrika > Eastern Cape > Greater Addo > Addo Elephant National Park > Matyholweni Rest CampCamp Mathyholweni is het nieuwste camp in het Addo Elephant National Park en beschikt, waarschijnlijk hierdoor, over redelijk luxe modern ingerichte acommodatie.

Camp Matyholweni ligt in het zuidelijke gedeelte van het park, ca. 3 km van de N2 en het dorpje Colchester.

Voor alle voorzieningen maakt u gebruik van het dorpje Colchester. Hier kunt u tanken, is een spar en vindt u enkele restaurantjes. Er is slechts een receptie in het camp.

Het is een relatief klein camp met 12 chalets. 3 hiervan zijn geschikt voor gezinnen met 2 kinderen en de overige 9 chalets zijn geschikt voor 2 personen. Alle chalets hebben een douche, toilet, kitchenette met ijskast, kookplaat en magnetron.

Verzorging
Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Er is een familiecottage waar maximaal 3 personen in kunnen verblijven. De toeslag voor de extra persoon is R160 voor een volwassene en R80 voor een kind.

Accommodatie wordt geboekt op basis van logies en conservation fee. Voor kinderen onder 12 jaar gelden kortingen.

Prijzen
Cottage per nacht ZAR 885,00
Familie Bungalow ZAR 885,00

In het zuidelijke gedeelte zult u slechts klein en relatief ongevaarlijk wild tegenkomen. De verwachting is dan in 2009 de overige dieren zullen verhuizen naar het zuidelijke gedeelte. Tot die tijd zult u naar het Main Camp moeten rijden voor het zien van groot wild. Dit is overigens een prachtige rit van ca. 30 min. over een goede maar onverharde weg.

Vanuit dit kamp is het ook leuk om een dag trip te maken naar het Woody Cape gedeelte van het park vlakbij Alexandria. Hier kunt u heerlijk wandelen (er zijn verschillende routes varierend van een paar uur tot een paar dagen) maar er is ook een prachtig uitzicht op de duinen van Alexandria wat de grootste duinen zijn van het zuidelijke halfrond.

Vanaf Port Elizabeth Luchthaven
Vanaf Port Elizabeth neemt u de N 2 richting Grahamstown. Na ca. 40 km komt u bij het dorpje Colchester en ziet u het bordt Matyholweni. Hier slaat u links af en volgt de borden naar de receptie.


Plaats:Addo Elephant National Park
Telefoon:+27(0)42 233 8600
Fax:+27(0)42 2338643
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/parks/addo

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links