Accommodatie

Mata Mata Rest Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Green Kalahari > Kgalagadi Transfrontier Park > Mata Mata Rest CampMata Mata is gevestigd aan de Auob Rivier aan de westzijde van het park en grenst aan Namibiƫ. Rondom Mata Mata vindt u vooral doornachtige begroeiing zoals de kameeldoringboom. Vanwege deze begroeiing is enkele jaren terug de giraffe met succes geherintroduceerd. Het complex heeft 18 uur per dag electriciteit door middel van een generator.

Mata Mata is het restcamp aan de westkant van het Kgladagadi Transfrontier National Park op 2, 5 uur rijafstand van Twee Rivieren. Het Camp grenst aan Namibiƫ en wordt omgeven door dikke doornachtige begroeiing zoals de kameeldoringboom.

Mata Mata heeft een receptie, zwembad, winkeltje (met alleen hoogst noodzakelijkste), een benzinepomp en 18 uur electriciteit per dag via een generator. Er is een telefoon aanwezig via de Namibische Telecom. Via de receptie kunt u jeepsafari's en wandeltochten boeken.

Mata Mata beschikt over twee 6-persoons familiechalets uitgerust met 2 slaapkamers en 2 bedden in de lounge, een ventilator, douche, toilet en volledige keuken. Op de patio is een braai aanwezig. Verder zijn er drie 2-persoons chalets met ventilator, badkamer, een volledig ingerichte keuken en een patio met braai. De drie stacaravans zijn ingericht met drie of resp. vijf bedden. Deze kunnen gebruik maken van de gezamenlijke toilet- en keukengelegenheden die ook gebruikt worden door de campinggasten.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Familie chalet: De chalets zijn berekend op maximaal 4 personen. Het bijboeken van een extra persoon kost R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.


Prijzen
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 180,00
Chalet per nacht ZAR 615,00
Familie Bungalow ZAR 1.040,00
Chalet per nacht ZAR 1.120,00
Chalet per nacht ZAR 1.710,00

Kinderen onder de 12 jaar krijgen 50 % korting op hun dagelijkse conservation fee.

Het Kgladagadi Transfrontier National Park is een park dat onder South African National Parks Board valt. Niet Zuid-Afrikaners betalen dagelijks een conservation fee van 204 rand per dag tot 31 oktober 2013. Vanaf 1 november 2014 wordt de toegangsfee 220 rand per persoon per dag. Kinderen krijgen 50% korting als ze jonger dan 12 jaar zijn.
Het is mogelijk om vanuit Mata Mata aan Namibische zijde binnen te rijden, maar u dient dan 2 nachten in het park te boeken voordat u bij Twee Riveren naar Zuid Afrika terug mag keren. Bij Twee Rivieren moet u zich eerst melden bij de douane en wordt uw visum opnieuw geactiveerd of ingescand.

Vanaf Askham
U rijdt eerst naar de ingang van het Kgalagadi Transfrontier National Park bij Twee Rivieren. Hier gaat u het park binnen waarna u naar Mata Mata kunt rijden. De rit van Twee Rivieren naar Mata Mata duurt 2,5 uur. U kunt niet harder rijden dan 30 kilometer per uur.

Vanaf Mariental
Verlaat Mariental via de M29/ C29 naar Witbooisvlei. U sluit daar aan op de C18 welke u neemt in de richting van Gochas. Vanaf Gochas volgt u de C15 naar Mata Mata. Deze weg hebben jullie op de vorige reis ook gereden, maar dan in tegenovergestelde richting.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Plaats:Kgalagadi Transfrontier Park
Telefoon:054 - 561 2000
Fax:054 - 561 2005
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links