Accommodatie

Maphelane Campsite

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > St. Lucia > Maphelane CampsiteMaphelane Camping is al tijden een populaire kustplaats voor kampeerders die komen om van de mooie natuur te genieten. U kunt er varen, surfen, speervissen en vele andere activiteiten op het water doen. Daarnaast zijn er twee wandelpaden, over de estuariumbank en in de duinen, die een prachtig uitzicht bieden op de oceaan en riviermond.

In het meest zuidelijke gedeelte van het Greater St. Lucia Wetland Park is Maphelane Kamp verstopt in een baai op de zuidelijke Mfolozi rivierbank Het wordt omringd door bosrijke omgeving en is vlakbij het strand.

Receptie (geopend van 08:00-12:30 en 14:00-16:30), watertanks (let erop dat u het water altijd moet koken voordat het geschikt is als drinkwater. Het wordt aangeraden dat bezoekers die drinkwater in hun huisje willen een 25L tank met water meebrengen), souvenirwinkel/supermarkt en douches, toiletten en afwasfaciliteiten. Elektriciteit is beperkt tot generatortijden en er zijn geen stopcontacten. De dichtstbijzijnde stad met uitgebreide faciliteiten is Kwambonambi, zo'n 50 km van het kamp.

De accommodatie bestaat uit 10 huisjes voor max. 5 personen. Deze zijn voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met douche, volledig uitgeruste kitchenette, een lounge/eethoek en barbecuefaciliteiten. Voor kampeerders heeft Maphelana 40 kampeer- en caravanplaatsen voor max. 6 personen met moderne wasfaciliteiten. Er zijn twee verschillende log cabins, waarvan de een nieuwer is dan de andere.

Verzorging
Alle accommodatie is op basis van zelfcatering. Er is geen restaurant in Maphelana.

De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Log Cabin: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 5) is de prijs per extra persoon R130.
  • Log Cabin: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 5) is de prijs per extra persoon R140.


Prijzen
Log Cabin ZAR 1.030,00
Log Cabin ZAR 1.155,00

Kinderen jonger dan 3 jaar hoeven geen accommodatie of toegang te betalen. Voor kinderen van 15 jaar en jonger geldt een korting van 50%.

In het Maphelana Nature Reserve gelden beperkte openingstijden, in october t/m maart is de toegang van 06:00-19:00 uur en van april t/m september van 06:00-18:00 uur.

De weg naar Maphelana is erg smal en erg zanderig op sommige plaatsen en is niet geschikt voor grote voertuigen, voertuigen zwaarder dan 1, 5 ton of boot trailers langer dan 5,8 meter. Wanneer u met een caravan naar Maphelana wil zijn alleen 'single-axle' klasse caravans die getrokken worden door een 4x4 toegestaan.

Let erop dat er GEEN haaiennetten zijn in de baai van Maphelane.

Het St. Lucia Wetland Park is een malaria gebied (met een laag risico) dus voorzorgsmaatregelen worden aangeraden.

Niet toegestaan in het kamp zijn motors, brommers, privé-generators, waterskies en huisdieren. Op het strand zijn alleen voertuigen toegestaan om een boot te water te laten.

Adres:PO Box 13069, Cascades
Postcode:3202
Plaats:Pietermaritzburg
Telefoon:035 590 1407
Fax:035 590 1039
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:http://www.kznwildlife.com/maphelana_camp.htm

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links