Accommodatie

Mantuma Main Camp

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Mkhuze National Park > Mantuma Main CampMantuma is het hoofd restcamp van het Mkhuze Game Reserve. Bij de receptie kunt u safari's organiseren en zich melden voor zowel de accommodatie in het restcamp als in één van de bushlodges verder in het park. Het restcamp Mantuma beschikt verder over een cafetaria, winkel, self-catering chalets, goed ingerichte tenten (eigen badkamer, maar niet en-suite) en een camping.

Mantuma Restcamp ligt in het noorden van het Mkhuze National Park, circa een half uurtje van de ingang van het park (9 kilometer).

In het restcamp vindt u een zwembad, receptie (open van 08.00 - 16.30 uur), een cafetaria (voor ontbijt, lunch en diner) en winkeltje. Het winkeltje is maar beperkt voorzien. Als u uitgebreider inkopen wilt doen, kunt u het beste naar het dorp Mkhuze rijden (27 kilometer). De chalets die geen eigen keuken hebben, kunnen gebruik maken van de gezamenlijke keuken.

Mantuma is een eenvoudig restcamp met diverse type accommodatie. Er zijn twee familiecottages met 7 bedden en self-catering faciliteiten, vier bungalows met 3 bedden, vijf bungalow met 5 bedden en zes hutten (niet en suite) met elk 3 bedden. Alle accommodatie (behalve de cottages) kunnen gebruik maken van een gezamenlijke keuken. Er is een winkeltje aanwezig, evenals een cafetaria.
Aangrenzend aan het restcamp is een camping aanwezig, evenals het Tented Safari Camp met zes tenten met 2 bedden en twee tenten met 4 bedden. U heeft een eigen badkamer/toilet, maar deze is niet en-suite. Een gezamenlijke keuken is aanwezig om maaltijden te bereiden. Electriciteit en koelkasten zijn ook aanwezig.
Inchecktijd: 10.00 uur
Uitchecktijd: 14.00 uur

Verzorging
Accommodatie op basis van logies.

De prijzen zijn als volgt berekend:
 • Cottage per nacht: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R200 voor de volwassende en R100 voor een kind.
 • Chalet (2 bedden): prijs bij maximaal 1 persoon. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R375.
 • Chalet (4 bedden): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R190.
 • Hut: prijs bij maximaal 2 personen.
 • Chalet (2 bedden,Non - Zelf Catering): prijs bij maximaal 1 persoon. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R225.
 • Campingplaats: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R50 voor een volwassene en R25 voor een kind.
 • Safari Camp (2 bedden): prijs bij maximaal 2 personen.
 • Safari Camp (4 bedden): ): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R170.
 • Bush Lodge (8 bedden): prijs bij maximaal 6 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 8) is de prijs per extra persoon R380 per volwassene en R170 per kind.


Prijzen
Cottage per nacht ZAR 1.800,00
Chalet (2 bedden) ZAR 560,00
Chalet (4 bedden, Zelf Catering) ZAR 1.125,00
Safari Camp (2 bedden) ZAR 680,00
Safari Camp (4 bedden) ZAR 1.020,00
Bush Camp ZAR 2.280,00
Hut ZAR 400,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom; voor kinderen onder 16 jaar gelden kortingen. Houdt u er rekening mee dat Mkhuze een laag malaria risicogebied is.

Boekingen kunnen gemaakt worden bij KZN Wildlife, Pietermaritzburg. Telefoon: 033 - 845 1000, fax: 033 - 845 1001. Bookings@kznwildlife.com of kijk op: www.kznwildlife.com
Het toegangshek is van oktober tot maart geopend van 05.00 - 19.00. Van april tot september is toegang mogelijk tussen 06.00 en 18.00 uur.

Vanaf Hluhluwe
Neem vanaf Hluhluwe de N2 richting Pongola (noordwaarts). Na circa 35 kilometer krijgt u een gravelroad naar Mkuze, maar u kunt beter de N2 nog 15 kilometer blijven volgen. Na 50 kilometer vanaf Hluhluwe krijgt u de afslag naar het dorp Mkhuze en het dorp Mkhuze National Park. U komt nu na ongeveer 18 kilometer vanzelf bij de ingang uit. Naar het Main camp is het nu nog 9 kilometer.

Vanaf Pongola
Rijdt via de N2 zuidwaarts naar Hluhluwe. Circa 50 kilometer vóór Hluhluwe krijgt u een afslag naar het dorp Mkhuze (links). Deze afslag neemt u en blijft u volgen tot u bij de ingang van het nationale park komt (circa 18 kilometer). Naar het Main camp is het nu nog 9 kilometer.


Op de camping is een douche en toilet voor gehandicapten aanwezig. Indien u in een chalet bent ingeboekt, kunt u vragen om hier gebruik van te mogen maken. De chalets zelf zijn evenwel niet rolstoelvriendelijk: u zult hier en daar trapjes en opstapjes tegenkomen.

Adres:Private Box X 550
Postcode:3965
Plaats:Mkhuze
Telefoon:035 - 573 0001
Fax:035 573 0080
Mobiel:082 - 799 1491
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links