Accommodatie

Lilydale Rest Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Diamond Fields > Mokala National Park > Lilydale Rest CampLilydale is het restcamp van het park met 12 units die geheel voor zelfcatering zijn ingericht. Vanuit het restcamp worden diverse excursies georganiseerd zoals raften en vliegvissen. Het restcamp beschikt over een restaurant.

Lilydale ligt aan de Riet Rivier binnen het Mokala National Park.

Vanuit de receptie worden diverse excursies georganiseerd zoals vliegvissen en raften. In het restaurant worden maaltijden geserveerd, al is het mogelijk dat bij een lage bezettingsgraad u wordt gevraagd naar het restaurant van één van de andere lodges te gaan.

Het restcamp bestaat uit 12 zelfcatering units die met 2 tot 5 bedden zijn ingericht. Zowel de units als het restaurant kijken over de Riet rivier heen.

Verzorging
Prijzen zijn op basis van bezetting met maximaal 2 personen. De bungalows zijn geschikt voor respectievelijk 3 of 5 personen. Indien u een extra persoon bij wenst te boeken betaalt u een toeslag van R172 per volwassene en R86 per kind. De prijzen van de chalets zijn gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Er kunnen maximaal 3 personen in de chalets verblijven. Indien u een extra persoon bij wenst te boeken betaalt u hiervoor een toeslag van R172 per volwassene en R86 per kind.

Zelfcatering, een restaurant is aanwezig.

Prijzen
Bungalow ZAR 530,00
Chalet per nacht ZAR 530,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Bij entree van het park dient u een dagelijkse conservation fee te betalen van 88 rand per persoon per dag.

Vanaf Kimberley
Neem de N12 richting Kaapstad. Na 57 kilomter komt u op de kruising Hayfield/Heuningsekloof. Ga hier rechts een gravelpad op en blijf dit 21 kilometer volgen tot u bij de toegang van het park uitkomt.


Adres:Mokala National Park
Plaats:Mokala National Park
Telefoon:+27 (0)53-204 0158
Fax:+27 (0)53-2040176
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links