Accommodatie

Leopard Mountain Game Lodge

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Zululand > Zululand Rhino Reserve > Leopard Mountain Game LodgeLeopard Mountain Game Lodge ligt in het prachtige landschap van Zululand Rhino Reserve, waar groene heuvels en grasland met acaciabomen elkaar afwisselen. Het is een typisch Afrikaans landschap, vooral voelbaar als 's avonds de zon ondergaat en achter de acaciabomen wegzakt. Leeuwen, luipaarden, olifanten en antelopes trekken door dit 23 000 hectare reservaat dat in 2004 is ontstaan en inmiddels tot een Big Five Game Reserve is uitgegroeid.
De lodge bestaat uit 9 vrijstaande ruime chalets, een receptie, boma en restaurant. Vooral vanaf het restaurant is het uitzicht op het omringende landschap erg mooi. Vanuit Leopard Mountain Lodge gaat u twee keer per dag op safari per jeep. Het is mogelijk om extra wandelsafari's bij te boeken of een ontmoeting te hebben met olifanten.

Leopard Mountain Game Lodge ligt in het 17 000 hectare Zululand Rhino Reserve, tussen Hluhluwe en Mkuze, temidden van bergtoppen, een kronkelende rivier en Afrikaanse vlaktes met acaciabomen. .

Elke dag rijden de jeeps uit op zoek naar de Big Five. In een verblijf zijn twee safari's per dag inbegrepen: in de vroege ochtend van 06.00 - 09.00 en in de middag van 16.00 - 19.00 uur. Tijden wisselen iets per seizoen. De lodge heeft een gezellige lounge, bar, eetkamer, zwembad, boma, souvenirwinkel en conferentiefaciliteiten. Creditcards worden geaccepteerd.
Activiteiten, zoals diepzeevissen of een bezoek aan een cultural village kunnen ter plaatse of vooraf geboekt worden. Binnen het park zijn wandelsafari's apart bij te boeken of een ontmoeting met de olifanten.

Leopard Mountain Game Lodge is een prettige lodge waar de Afrikaanse bouwstijl met comfort hand in hand gaan en een relaxte sfeer wordt gecreƫerd.
De stenen chalets met rieten daken vormen een heerlijk rustige basis om u terug te trekken na een spannende dag in de Afrikaanse bush. Elk chalet heeft een ventilator, minibar en een eigen balkon met hangmat: natuurlijk met uitzicht op de indrukwekkende Lebombo bergen. Elke dag kun je hier 's morgens de zon en 's avonds de maan zien opkomen.
Van de 9 chalets zijn 4 chalets geschikt voor families.

Verzorging
Uw verblijf is op basis van ontbijt, lunch en diner. Ontbijt wordt geserveerd vanaf 07.30 tot 10.00 uur. Normaliter eet u na de ochtendsafari. Vanaf 12.30 tot 14.00 uur wordt de lunch geserveerd en diner vanaf 19.30 tot 21.00 uur.
Er geldt een toeslag voor 1-persoonskamers

Prijzen
Chalet p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.695,00
Chalet p.p. (Laagseizoen) ZAR 1.695,00
Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar p.p. ZAR 500,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Vanaf Johannesburg Airport
Bij de uitgang van Johannesburg luchthaven rijdt u de R21 op en kiest voor de richting Johannesburg/Benoni. U moet dus NIET de richting op van Pretoria. Na circa 5 kilometer krijgt u de aansluiting met de N12. Hier kiest u de N12 richting Benoni/Middelburg/Witbank. Deze weg blijft u volgen tot Delmas waar u de afslag R50 neemt in de richting van Leandra. Bij Leandra rijdt u de N17 op in de richting van Ermelo. Via deze route is het overigens vrijwel onmogelijk om te verdwalen omdat u, welke afslag u ook neemt, uiteindelijk altijd weer op de N17 terecht komt. Vanaf Ermelo volgt u de N2 richting Piet Retief, Pongola en Mkuze. Ca. 19 km voorbij Mkhuze slaat u rechtsaf de onverharde weg D464 op en komt zo bij de ingang van het Zululand Rhino Game Reserve. Laat uw reservering zien bij de ingang en u kunt doorrijden naar de lodge. Na ongeveer 12 km bereikt u Leopard Mountain Game Lodge.

Vanaf Durban Luchthaven
Vanuit Durban neemt u de N2 in noordelijke richting tot voorbij Stanger, Gingindlovu, Richards Bay en Kwambonambi, Mtubatuba en Hluhluwe. Ca. 32 km voorbij Hluhluwe slaat u linksaf de onverharde weg D464 op. U komt bij de ingang waar u uw reservering kunt laten zien. Na ongeveer 12 km bereikt u Leopard Mountain Game Lodge.


Kinderen zijn van harte welkom. Kinderen jonger dan 4 verblijven gratis, maar mogen in principe nog niet mee op safari. Vanaf 6 jaar wordt door de ranger bepaald of het mogelijk is; kinderen moeten 3 uur lang stil kunnen zitten op een jeep.

Contactpersoon:Melissa (Lodge Manager)
Adres:District Road D464
Postcode:3960
Plaats:Zululand Rhino Reserve
Telefoon:+27 (0)35 595-8218/9
Fax:+27 (0)35 595-8218
Mobiel:+27 (0)82 5747808
E-mail adres:info@leopardmountain.co.za
Website:www.leopardmountain.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Leopard Mountain Game Lodge is een gezellige safarilodge in een prachtig Afrikaans landschap van Kwa Zulu Natal. Dagelijks rijden de jeeps uit op zoek naar de Big Five.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links