Accommodatie

Leokwe Camp

Zuid Afrika > Limpopo > Soutpansberg > Mapungubwe National Park > Leokwe CampLeokwe Camp is het hoofd kamp in Mapungubwe National Park en is gesitueerd in het oostelijk gedeelte van het park bij de spectaculaire zandstenen heuvels. Vanuit het kamp bent u zo bij Treetop Hide en de Confluence View Site & Picnic gedeelte. Het kamp heeft in totaal 18 huisjes beschikbaar.

Leokwe Camp ligt in het oostelijke gedeelte van Mapungubwe National Park

Er is een centrale braai in het kamp waar iedereen gebruik van kan maken en verder is een zwembad met zonnedek. Er zijn in heel het park geen winkels en geen benzine station te vinden.

Er zijn in totaal 18 huisjes waarvan er 16 geschikt zijn voor maximaal 2 volwassen en 1 kind. Er zijn 2 single bedden en 1 slaapbank. Daarnaast zijn er nog 2 huisjes die beschikbaar zijn voor 4 personen, er zijn hier 4 single bedden. Alle huisjes zijn voorzien van een ventilator en een ensuite badkamer met wc en douche.

Verzorging
Zelf Catering. De prijs is berekent op maximaal 2 personen. Een extra kind betaald R145.

Verder moet u nog een conservation fee betalen, voor volwassenen is dit R108 per dag en voor een kind R54 per dag.

Prijzen
Bungalow ZAR 870,00
Familie Bungalow ZAR 1.380,00

Vanaf Pontdrif
Rijdt vanaf Pontdrif een stukje zuidwaarts en neem dan de R 572 naar links richting Messina. U vindt Mapungubwe NP ongeveer 35 kilometer verder aan deze route. Het park is begaanbaar met een normale 2 x 4 auto, al is het grootste deel van de wegen alleen voor 4x4 geschikt.
Houdt u er trouwens rekening mee dat Mapungubwe nog geen creditcards kan accepteren. Zorgt u daarom voor voldoende cashgeld (bijvoorbeeld door in Pietersburg te pinnen). Er zijn ook geen winkels noch restaurant. Neem daarom voldoende boodschappen mee.


Plaats:Mapungubwe NP
Telefoon:+27(0)15 534 7923/24
Fax:+27(0)15 534 7926
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links