Accommodatie

Leeuwenbosch

Zuid Afrika > Eastern Cape > Greater Addo > Amakhala Game Reserve > LeeuwenboschLeeuwenbosch is een traditioneel groot koloniaal huis, gebouwd in 1908 en gelegen in een heerlijke tuin. Deze lodge is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen waar een speciaal programma voor ontwikkeld is.

Amakhala staat bekend vanwege zijn prachtige ligging en uitzichten die de moeite waard zijn. Vanaf de klif kijkt u uit over de wijde vlakte die slechts doorkruist worden door de Bushman's rivier. Na eeuwen van afwezigheid lopen de wilde dieren hier weer vrij rond.

GPS Coordinaten: 26:04'06.31 33:32'11.89

Alle gasten kunnen veilig hun auto bij de lodge parkeren en gebruik maken van het zwembad, een bezoek brengen aan de pub of kapel. (niet noodzakelijk in deze volgorde).

Uw was kan verzorgd worden, evenals vervoer naar het vliegveld. Wij accepteren creditcards.

Leeuwenbosch heeft 5 luxe kamers in het koloniale huis, waar van 3 met extra kinderbedden. Er zijn ook 4 kamers in de 'schuur' waar vroeger de schapen geschoren werden. Deze lodge heet dan ook Shearers Lodge. Ook hier is I suite met een extra slaapbank voor de kinderen.
De lodge geniet internationale bekendheid vanwege zijn 'pub' en de met smaak vertelde verhalen van vroeger door de barman die al vele volle manen heeft meegemaakt in het huis wat wordt doorgegeven van generatie op generatie. Er is ook een klein kapelletje wat door lokale bewoners nog elke zondag gebruikt wordt.

Alle kamers hebben een en-suite badkamer met douche (1x) of bad en douche (8x) , kluis, koffie & thee faciliteiten, airco/kachel en ventilator. Er zijn ook een aantal suites voorzien van vloerverwarming.

Verzorging
Uw verblijf is inclusief alle maaltijden en 2 game activiteiten. Afhankelijk van uw voorkeuren en de leeftijd van eventuele kinderen zal een programma worden samen gesteld.

Prijzen
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) ZAR 2.280,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) ZAR 2.880,00
1p-Kamer (Laagseizoen) ZAR 2.964,00
1p-Kamer (Hoogseizoen) ZAR 3.744,00
Dubbel-Twin pp (Laagseizoen) ZAR 2.280,00
Dubbel-Twin p.p. (Hoogseizoen) ZAR 2.880,00

Er is een speciaal dagprogramma ontwikkeld voor kinderen en er is een speeltuin aanwezig.

Laagseizoen: Mei 2010 t/m September 2010
Hoogseizoen: Oktober 2010 t/m April 2011

Vanaf Port Elizabeth
Amakhala ligt op ca. 60 km afstand van Port Elizabeth aan de N 2 richting Grahamstown. Leeuwenbosch is de 3e Lodge in Amakhala waar u de borden van ziet op weg naar Grahamstown. Sla rechts af bij deze borden en rijdt de witte toegangs hekken binnen. Welkom.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Onder de 12 jaar betalen kinderen 50% (mits zij de kamer met een volwassene delen).

Contactpersoon:Amber Wicks
Plaats:Amakhala Game Reserve
Telefoon:+27(0)42 235 1252
Fax:+27(0)86 650 2984
Mobiel:+27(0)83 383 2921
E-mail adres:centralres@amakhala.co.za
Website:www.amakhala.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links