Accommodatie

Lang Elsies Kraal Rest Camp

Zuid Afrika > Western Cape > Overberg > Bontebok National Park > Lang Elsies Kraal Rest CampBontebok National Park is een verrassend mooi park met een vredige charme. De majestueuze Langebergen bieden een pittoreske achtergrond voor dit kleurrijke park. De Breede rivier stroomt langs de westzijde van het park en vormt een idyllische grens met mooie uitzichten waar u kunt vissen, vogels spotten of een verfrissende duik nemen.

Bontebok National Park ligt op circa 6 km van het pittoreske en historische Swellendam, 240 km van Kaapstad en 540 km van Port Elizabeth.

GPS Coordinaten: S 34 04' 33.7" - E 20 27' 19.3"

Er is veilige parkeergelegenheid en creditcardfaciliteiten. U kunt zelf safari's maken. Er zijn o.a. verschillende boksoorten en zebra's in het park.

Er zijn in totaal 10 chalets en 29 kampeerplaatsen.
Chalets
Er zijn 10 nieuwe units, elk voor maximaal 4 personen, met twee 1-persoonsbedden (2-persoonsbed op aanvraag) en een 2-persoonsslaapbank. Alle chalets zijn voorzien van en-suite badkamer, ventilator, verwarming en privé-terras met prachtige uitzichten over de Breede Rivier Vallei en de Langebergen.

Camping
Dichtbij de Breede Rivier zijn verschillende kampeerplaatsen voor caravans en tenten. Per plaats is een maximum van 6 personen toegestaan, met 1 caravan met zijtent en 1 voertuig; of 1 tent en 1 voertuig; of 1 camper en gemotoriseerde caravan.
Niet alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Vraagt u dit nog even na bij uw boeking. Privé-generators zijn verboden op de kampeerplaatsen.

Verzorging
Verblijf in het park is op basis van logies. Restaurants vindt u op ca. 10-15 minuten rijden. De tarieven zijn exclusief de dagelijkse conservation fee die ter plaatse betaald dient te worden (R50 voor volwassenen en R25 voor kinderen). Er zijn picnicktafels in het park en braaifaciliteiten. Er is zelfs een winkeltje bij de ingang met diverse benodigdheden zoasl snacks, frisdrank en bier. Verse etenswaren moeten in Swellendam worden gehaald. Er is geen ATM, er is ook geen benzinepomp. U kunt in Swellendam dineren, maar overlegt u dit, zodat u ook na het sluiten van het park, weer wordt toegelaten.

De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R54 voor een volwassene en R27 voor een kind.
  • Chalet: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 3) is de prijs per extra persoon R160 voor een volwassene en R80 voor een kind.


Prijzen
Camping per plaats (Zonder elektriciteit) ZAR 145,00
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 180,00
Chalet per nacht ZAR 775,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Grenzend aan het park ligt het Swellengrebel Airfield, dat geschikt is voor lichte vliegtuigen.
Lang Elsies Kraal is zelfcatering, maar u kunt - als u dat wilt - gaan dineren in Swellendam. U moet dat wel even bespreken met de receptie en ingang zodat u bij terugkomst weer wordt binnengelaten.

Ja.

Bij de planning van dit kamp is rekening gehouden met de toegankelijkheid voor rolstoelen. De nieuwe gebouwen hebben allemaal rolstoelopgangen en 2 van de 10 chalets zijn aangepast voor gehandicapten, met aangepaste badkamers en woonkamers.

Adres:N2
Plaats:Bontebok National Park
Telefoon:+27 (0)28 514 2735
Fax:+27 (0)28 514 2646
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/parks/bontebok

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links