Accommodatie

Kosi Bay Camp

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Kosi Bay > Kosi Bay CampKosi Bay Camp ligt aan het Lake Nhlange en heeft 3 cottages en 15 campeerplekken beschikbaar. Vanuit het camp kunt diepzee duiken, surfen, fly fishing, snorkelen en tal van andere vissporten.

Kosi Bay Camp is gesitueerd aan het westkant van Lake Nhlange, het grootste meer bij Kosi. Om te komen bij Kosi mouth en de Indische Oceaan moet u 45 minuten rijden en daarvoor heeft u een 4x4 nodig. De rit is spectaculair met prachtige uitzichten over het meer.
Rijden over het strand is verboden.

Vanuit het camp kunt u verschillende wandelroutes maken, boottochten houde en gaan snorkelen. Verder is geen shop in het kamp. Frisdranken, houtskool en ijs is beschikbaar bij de receptie. Hout kunt u bij de ingang van het kamp kopen van de lokale gemeenschap.

Kosi Bay heeft 3 rustieke cottages. Daarvan is er één cottage met 6 bedden, deze heeft drie slaapkamers met twee ensuite badkamers, een lounge/eetkamer en een keuken met een groot dek met barbecue faciliteiten. Een andere cottage heeft vijf bedden, deze heeft twee slaapkamers, twee badkamers met douche, een lounge/eetkamer en een keuken. Als laatste is er de cottage met twee bedden. Dit is een open-plan cottage met badkamer, keukentje en een lounge/eetkamer gecombineerd.
Naast de 3 cottages zijn er ook nog 15 campsites gelegen aan Lake Nhlange.

Verzorging
Verzorging is op basis van zelf catering.

De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Chalet (2 bedden, Zelf Catering): prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R165.
  • Chalet (5 bedden, Zelf Catering): prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 5) is de prijs per extra persoon R165.
  • Chalet (6 bedden, Zelf Catering): prijs bij maximaal 6 personen..
  • Chalet (2 bedden,Non - Zelf Catering): prijs bij maximaal 1 persoon. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R225.
  • Campingplaats: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R50 voor een volwassene en R25 voor een kind.


Prijzen
Chalet (5 bedden) ZAR 1.320,00
Chalet (6 bedden, Zelf Catering) ZAR 1.650,00
Chalet (2 bedden, Zelf Catering) ZAR 500,00
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 385,00

4x4 is aanbevolen om het strand bij Kosi Bay te bereiken.

Openingstijden poorten: 06:00 tot 18:00

Plaats:Kosi Bay
Telefoon:+27 (0)35 592 0234
Fax:+27 (0)35 592 9512
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links