Accommodatie

Knorhoek Wines & Guest House

Zuid Afrika > Western Cape > Cape Winelands > Stellenbosch > Knorhoek Wines & Guest HouseKnorhoek Guesthouse & Winefarm is een landelijk gelegen wijnfarm waar al enkele eeuwen door de familie van Niekerk wijn wordt geproduceerd.
De inrichting is een unieke combinatie van modern comfort en ouderwetse charme. De acht smaakvolle kamers zijn en-suite en hebben knisperend beddengoed en alle benodigde faciliteiten. Naast de 8 slaapkamers zijn er ook 2 bungalows. De Van Niekerk familie nodigt u uit om te komen genieten van een al fresco ontbijt, wandelingen door de wijngaard, een spelletje tennis, lunches bij het zwembad, winterse haardvuren en uilen die u 's nachts in slaap zingen.
Daarnaast mag u in het oogstseizoen een kijkje komen nemen in de wijnkelder om te zien hoe hun prijs winnende wijnen gemaakt worden.

De farm ligt 6 kilometer ten noorden van Stellenbosch, aan een zijweg van de R44, onder eeuwenoude eikenbomen, naast talloze wijnranken en aan de voet van de Simonsberg.

Knorhoek beschikt over een rotszwembad - een natuurlijk aangelegd zwembad op zo'n 50 meter van het guesthouse. Naast het zwembad is een lapa (buitenlucht restaurant) gevestigd waar op werkdagen lichte lunches worden geserveerd. Naast de eetkamer bevindt zich een zitkamer waar u de wijnen van Knorhoek kunt proeven. Wifi aanwezig.

Knorhoek is een landelijke en gezellige wijnfarm met comfortabele kamers die landelijk zijn ingericht. De meeste badkamers (en-suite) hebben een bad met douche en toilet. De kamers hebben verder een kluisje, tv, koffie-/thee faciliteiten en verwarming. Er zijn vier patiokamers die naast elkaar liggen. Boven deze kamers bevinden zich twee grote zolderkamers. Iets verder van dit hoofdgebouw liggen 2 bungalows. Lavender cottage isgeschikt voor 4 personen en de Rose Cottage is geschikt voor 2 perosnen. De patiokamers zijn verbonden aan de tuin en tevens aan het terras en de eetkamer. Achter de eetkamer bevindt zich een zitkamer waar u de wijnen van Knorhoek kunt proeven.
Achter het guesthouse beginnen de wijngaarden waar u een leuke wandeling kunt maken.

Verzorging
Overnachtingen in de kamers zijn inclusief ontbijt, de twee bungalow kunnen eventueel ook op basis van zelfcatering geboekt worden. Verder is het mogelijk om op werkdagen te dineren in het guesthouse. Dit dient wel voor 10 uur 's ochtends geboekt te worden. Op zaterdag en zondag zijn geen diners mogelijk. In de lapa bij het zwembad worden op werkdagen lichte lunches geserveerd. Badlakens zijn beschikbaar op aanvraag bij receptie.

Prijzen
Standaard kamer p.p. ZAR 420,00
Dubbelkamer p.p. ZAR 440,00
Luxe kamer p.p. ZAR 525,00
Suite p.p. ZAR 550,00
Familiekamer p.p. ZAR 1.000,00
Cottage per nacht ZAR 2.200,00
Cottage per nacht ZAR 1.100,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Aanbevolen door: AA Travel Guide.
Let op: in het weekend is dineren niet mogelijk.

Vanaf Stellenbosch
Dit guesthouse ligt zo'n 7 kilometer buiten Stellenbosch op de R44 richting Paarl. Dit is een drukke weg. Net voorbij wijnfarm l'Avenir aan de linkerkant krijgt u een afslag naar rechts waarop Knorhoek staat aangegeven. Deze weg blijft u volgen (rechts aanhouden bij de eerste bocht) en na een kilometer of anderhalf rijdt u zo het terrein van Knorhoek op.

Vanaf Franschhoek
Vanaf Franschoek rijdt u eerst naar Stellenbosch via de Helshoogtepas. U rijdt dan langzaam de buitenwijken van Stellenbosch in tot u bij een T-splitsing met stoplichten komt (hiervoor heeft u ook stoplichten gehad, maar daar gaat u rechtdoor). Bij deze T-splitsing gaat u rechtsaf. U bevindt zich dan op de R44 richting Paarl. Dit is een drukke weg. Net voorbij wijnfarm l'Avenir aan de linkerkant krijgt u een afslag naar rechts waarop Knorhoek staat aangegeven. Deze weg blijft u volgen (rechts aanhouden bij de eerste bocht) en na een kilometer of anderhalf rijdt u zo het terrein van Knorhoek op.

Vanaf Paarl
Vanaf Paarl neemt u de R 44 richting Stellenbosch. Knorhoek ligt aan een zijweg (linkerhand) van de R44, zo'n 6 kilometer ten noorden van Stellenbosch. Knorhoek staat aangegeven op de R44, evenals de wijnfarms Delheim en Muratie. Volg daarom deze bordjes en u wordt linksaf gestuurd vanaf de R44. Deze weg blijft u volgen (rechts aanhouden bij de eerste bocht) en na een kilometer of anderhalf rijdt u zo het terrein van Knorhoek op.
Als u op de R44 rijdt en u ziet de wijnfarm l'Avenir aan u rechterhand verschijnen, bent u iets te ver gereden.


Voor kinderen is er een lekkere grote tuin om te spelen. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Contactpersoon:Carol, Ingrid & Suraine
Adres:Knorhoek Road
Plaats:Stellenbosch
Telefoon:+27(0)21 865 2114
Fax:+27(0)21 865 2627
E-mail adres:guesthouse@knorhoek.co.za
Website:www.knorhoek.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links