Accommodatie

Kingfisher Country House

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Wilderness > Kingfisher Country HouseDagelijks vliegen vogels in en uit de tuin van Kingfisher Country House dat tegen het Wilderness National Park gelegen is, omringd door regenwoud en water. Het Engels ingerichte guesthouse wordt gerund door Sue & Phil voor wie geen moeite te veel is en voor wie de tuin een grote passie is.

Aan het einde van het dorp Wilderness tegen het Wilderness National Park ligt Kingfisher country House.

Gezellige lounge met thee- en koffiefaciliteiten, luie banken met tijdschriften. Verder treft u hier veel informatie over de streek en andere delen van Zuid-Afrika in de vorm van foldertjes en brochures. Eigenaresse Sue staat altijd klaar om u te helpen met de planning.
Op de veranda kan bij mooi weer ontbeten worden. Een zithoek nodigt uit om te relaxen.

Kingfisher Country House is een Engels getint guesthouse. In de lounge treft u een open haard met luie banken, waarover kussens en plaiden zijn gedrapeerd. Thee, koffie en tijdschriften zijn ter beschikking. De vijf gastenkamers zijn romantisch ingericht met zachte kleuren en ijzeren ledikanten. Twee kamers grenzen aan de veranda aan de voorkant van het huis waar bij mooi weer het ontbijt wordt geserveerd. De andere kamers hebben een doorgang naar de tuin waar het zwembad is gevestigd.

Verzorging
Overnachitng is inclusief een Engels ontbijt.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Er zijn geen aparte familiekamers, maar een extra bed kan worden bijgezet. Met grotere kinderen is het geen probleem om twee kamers te nemen; de kamers grenzen aan elkaar.

In de Engelse tuin vindt u talloze bloemen. Deze trekken veel vogels.

Vanaf Wilderness
Rijdt vanaf de N2 het dorp in tot u bij een T-splitsing komt. Links ziet u het Wilderness hotel. U gaat hier rechts. Na ongeveer 3,1 kilometer gaat u rechtsaf de Dumbleton Road in, dan weer gelijk naar links en u rijdt vanzelf het pad op van Kingfisher Country House.


Contactpersoon:Sue & Phil Miljard
Adres:103. Dumbleton Road
Postcode:6560
Plaats:Wilderness
Telefoon:044 - 877 1955
Fax:044 - 877 1955
Mobiel:082 - 808 4379
E-mail adres:info@kingfish.co.za
Website:www.kingfish.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links