Accommodatie

Kalahari Tented Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Green Kalahari > Kgalagadi Transfrontier Park > Kalahari Tented CampHet mooiste Wilderness Camp van het Kgladagadi Transfrontier National Park is op dit moment ongetwijfeld het Kalahari Tented Camp, op 3 kilometer afstand van Mata Mata in het westen van het park. Het Wilderness Camp bestaat uit 15 woestijntenten die elegant zijn ingericht in natuurkleuren. Kalahari Tent Camp ligt op een rode zandduin en kijkt over een waterdrinkplaats uit. Er is GEEN omheining rond het tentencamp. En ondanks de elegante inrichting blijft dit een Wilderness Camp: er zijn nauwelijks voorzieningen en u moet ondermeer uw eigen drinkwater en hout (voor de braai) meenemen.

Nabij Mata Mata, aan de westzijde van het Kgladagadi Transfrontier National Park, ligt het Wilderness Camp Kalahari Tent Camp. Ook dit Camp wordt omgeven door doornachtige begroeiing dat ondermeer bestaat uit de kameeldoringboom, de voorkeursboom van giraffes.

Er zijn nauwelijks faciliteiten beschikbaar. Er is alleen gas om water te koken en zonne-energie waarop de verlichting brandt. Verder is er een toeristenassistent aanwezig die u kan helpen bij problemen. Afgezien hiervan is er niets: u moet zelf uw drinkwater meenemen en vuurhout of houtskool meenemen. Er is geen winkel of benzinepomp. In het nabij gelegen Mata Mata kunt u wel inkopen doen of brandstof tanken.

Een heel elegant ingericht tentencamp bestaande uit 15 woestijntenten die in rustige kleuren ne met veel hout, zand en canvas zijn ingericht. U bevindt zich op de top van een zandheuvel met zicht op een waterdrinkplaats. Bezoekers aan dit Wilderness Camp zullen alleen hun eigen aanwezigheid in die grote woestijn ervaren: een echte wilderniservaring! Het complex is niet omheind. U vindt er ondermeer een luxe honeymoontent, 4 familietenten met twee bedden en een uitschuifbed en 10x 2-bed tenten. Elke tent heeft een badkamer, volledig ingerichte keuken, een ventilator en is aangesloten op gas om water te koken en verlichting vanuit zonne-energie.

Verzorging
Prijzen zijn op basis van een bezetting van maximaal 2 personen. Er zijn 4 familietenten waar men met maximaal 4 personen in kan verblijven. De prijs van R1070 is gebaseerd op 2 peronen, extra personen bijboeken kost R172 per volwassene en R86 per kind.

De tenten kunnen alleen op basis van logies en dagelijks te betalen conservation fee geboekt worden.

Prijzen
Desert Tent ZAR 1.070,00
Family Desert Tent ZAR 1.070,00
Honeymoon Desert Tent ZAR 1.215,00

Kinderen onder de 12 jaar krijgen 50% korting op de conservation fee.

Het Kgladagadi Transfrontier National Park is een park dat onder South African National Parks Board valt. Niet Zuid-Afrikaners betalen dagelijks een conservation fee van 180 rand per dag tot 31 oktober 2013. Vanaf 1 november 2014 wordt de toegangsfee 220 rand per persoon per dag. Kinderen krijgen 50% korting als ze jonger dan 12 jaar zijn.

Vanaf Askham
U rijdt eerst naar de ingang van het Kgalagadi Transfrontier National Park bij Twee Rivieren. Hier gaat u het park binnen waarna u naar Mata Mata kunt rijden waar het Kalahari Tented Camp slechts 3 kilometer van verwijderd ligt. De rit van Twee Rivieren naar Mata Mata duurt 2,5 uur. U kunt niet harder rijden dan 30 kilometer per uur.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Twee tenten zijn geschikt voor mensen in een rolstoel.

Plaats:Kgalagadi Transfrontier Park
Telefoon:054 - 561 2000
Fax:054 - 561 2005
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links