Accommodatie

Izintaba Private Game Lodge

Zuid Afrika > Limpopo > Waterberg > Vaalwater > Izintaba Private Game LodgeEen plaats in de bergen - zo is de letterlijke vertaling van Izintaba. Gelegen in de Waterbergen van Limpopo is deze plaats een verborgen juweeltje, Totaal omgeven door natuur biedt Izintaba verblijf in luxe chalets op een prive wildreservaat van 1200 hectare. Al wandelend kun je zebra's, gnoes en giraffen tegenkomen. Groot wild is er niet; wandelen is daarom helemaal veilig. Juist met kinderen is Inzintaba daardoor een geweldige plek waar zij lekker kunnen spelen en ouders tot rust komen. Activiteiten als vissen, mountainbiken of een jeepsafari zijn mogelijk.
Izintaba ligt tussen Vaalwater en Melkrivier op zo'n 290 km afstand van Johanneburg. Laat de stad even voor wat de stad is en geniet van de vredige stilte op het malariavrij gelegen Izintaba.

Izintaba Private Game Lodge ligt in de Waterbergen van Limpopo, tussen Vaalwater en Melkrivier. Naar Johannesburg is het zo'n 290 km. Inzintaba is zo'n plekje waar je voor enkele dagen naartoe gaat en volledig uitgerust van terugkomt.

GPS Coordinaten: 23 59 13 S 28 0933 E

Hoewel de chalets ingericht zijn voor zelfcatering is het mogelijk om op het reservaat te ontbijten en te dineren. Gelieve dit vooraf aan te geven. Ontbijt wordt geserveerd tussen 08.00 en 10.00 voor 120 rand per persoon. Diner vindt plaats tussen 18.00 en 21.00 uur voor 170 rand per persoon.
Op het terrein is een zwembad aanwezig. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Verder zijn wandelingen mogelijk, kunt u fietsen, vissen, vogels kijken of een jeepsafari maken. Kleine huisdieren zijn welkom.

Izintaba heeft 6 luxe volledig ingerichte chalets op het gelijknamige wildreservaat. Duiker & Bushbuck chalet bieden plaats aan 4 gasten in 2 slaapkamers en 1 badkamer, Kudu Cottage aan 8 in 4 slaapkamers en 2 badkamers. Giraffe Cottage heeft 3 grote slaapkamers en een loft met 4 bedden. Het biedt daarmee plaats aan 10 personen. Ook Giraffe Cottage heeft 2 badkamers. Inzintaba Lodge kan zelfs 10 tot 12 personen accommoderen, verdeeld over 3 suites met badkamer en suite en 2 standaard slaapkamers die een gezamenlijke badkamer delen. Alle cottages zijn ingericht met een volledige keuken, beschikken over linnengoed en worden dagelijks schoongemaakt.

Verzorging
Prijzen zijn op basis van zelfcatering.
Het is mogelijk om op het reservaat te ontbijten en te dineren. Gelieve dit vooraf aan te geven. Ontbijt wordt geserveerd tussen 08.00 en 10.00 voor 120 rand per persoon. Diner vindt plaats tussen 18.00 en 21.00 uur voor 170 rand per persoon.
Hoogseizoensprijzen gelden voor alle weekenden, Zuid Afrikaanse schoolvakanties, publieke feestdagen, de hele maand december, kerstmis, nieuwjaar en pasen.
Boekingen moeten verder minimaal voor 2 nachten zijn en in het hoogseizoen voor 3 nachten. Boekt u een korter verblijf, dan geldt een minimumprijs per cottage per nacht.

Prijzen
1p-Kamer (Laagseizoen) ZAR 400,00
1p-Kamer (Hoogseizoen) ZAR 420,00
2 persoonskamer p.p. (laagseizoen). ZAR 400,00
2 persoonskamer p.p. (hoogseizoen) ZAR 420,00
Twin-kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 400,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 420,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 400,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 420,00

Voor kinderen is Izintaba een paradijsje. Er is volop plaats om te spelen, te zwemmen, te klimmen en te ravotten. Je kunt zomaar een giraf of zebra tegenkomen terwijl je op speurtocht bent!

Contactpersoon:Nikki Eager
Adres:Inzintabe Private Game Reserve, Portion 3 New Belgium 608LR
Postcode:0530
Plaats:Vaalwater
Telefoon:+27 (0)82 705 7708
Fax:+27 (0)86 546 5839
Mobiel:+27 (0)82 705 7708
E-mail adres:izintaba@telkomsa.net
Website:www.izintabalodge.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Een juweeltje in de bush. Midden in de mooie natuur van het Waterberg Biosphere Reserve ligt Izintaba met luxe zelfcatering cottages. Een perfecte plaats om een aantal dagen helemaal - en betaalbaar - tot rust te komen.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links