Accommodatie

Ivory Tree Game Lodge

Zuid Afrika > North West Province > Bojanala > Pilanesberg Game Reserve > Ivory Tree Game LodgeIvory Tree Game Lodge is gelegen in het Pilanesberg Nationaal Park ten noord-westen van Johannesburg. Het Pilanesberg National Park heeft een heuvelachtig, aantrekkelijk landschap waarvan het hoogste punt 1682 meter bereikt. Het park ligt eigenlijk in de krater van een niet-actieve vulkaan. Het landschap vormt een transitie zone tussen de droge Kahalari en het nattere Bushveld, er zijn daarom flora en fauna van beide gebieden te vinden. Meer dan 12.000 wilde dieren zijn thuis in dit 58.000 ha grote park. De Big 5 is hier ook aanwezig.

Ivory Tree Game Lodge is gelegen in het noordoostelijke gedeelte van het Pilanesberg National Park. De lodge is bereikbaar via de Bakgatla Gate. Gelegen bij een oud amphitheater en de bossen met rivieren en olifantensporen ligt deze exclusieve lodge.

De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Kamers hebben een minibar, kluisje, airconditioning die koelt en verwarmd, een ventilator en een föhn. Daarnaast heeft u een eigen patio en een buitendouche.

  Algemene faciliteiten en service van Ivory Tree Game Lodge:
  • Beveiligde parkeerplaatsen
  • Zwembad
  • Bar
  • Restaurant
  • Boma
  • 'Amani' Spa
  • Internet voor de gasten
  • Game viewing
  • Quadbiking
  • Boogschieten
  • Avond entertainment
  • Wasservice
  • Conferentiezalen
  • Credit cards worden geaccepteerd

  Ivory Tree Game Lodge heeft 64 kamers in verschillende categorieën. De kamers zijn luxe ingericht in aardse kleuren die variëren van terra cotta tot diep blauw. De meeste kamers zijn Standaard Suites welke beschikken over twee losse bedden die indien gewenst als dubbelbed worden opgemaakt. In enkele kamers is het mogelijk om een Kingsize (tweepersoons) bed te plaatsen. Ook kan er op aanvraag een derde bed bijgezet worden voor kinderen. Een vierde bed is echter niet mogelijk. Twee kinderen zijn wel toegestaan in de Executive Suites. De kamers hebben verder airconditioning welke koelt en verwarmd. U heeft een en-suite badkamer en daarnaast ook een buiten douche. Ook heeft u een eigen patio waar u buiten kunt zitten. Daarnaast is er een mini bar en koffie- en thee faciliteiten. Naast de standaard suites zijn er 4 Executive suites. Deze hebben dezelfde faciliteiten als de Standaard Suites met als extra een lounge en een eigen plunge pool.
  Verder beschikt de Lodge over een zwembad met daarbij de bar, de boma, de receptieruimte en de eetzaal. Verder is er een conferentiezaal.

  Verzorging
  De prijs is inclusief alle maaltijden, thee, snacks en tweemaal daags safari activiteiten. Exclusief zijn uw drankjes, extra uitgaven zoals bijvoorbeeld souvenirs en de conservation fee van R100 per persoon per verblijf.

   Ontbijt wordt geserveerd tussen 07.00 en 10.00 uur (tijd zomer en winter verschilt iets)
   Lunch wordt geserveerd tussen 13.00 en 14.30
   Diner wordt geserveerd tussen 19.30 en 22.00 uur (tijd zomer en winter verschilt iets). Bushdiners op aanvraag.

    Laagseizoen is van 1 mei tot en met 30 september 2012.
    Hoogseizoen is van 1 oktober tot en met 30 november 2012. En 1 december tot en met 30 april 2013.

     Controleert u bij boeking altijd voor de zekerheid de prijs.

      Kinderen onder de 12 betalen 50% van het volwassen tarief. Eén kind kan samen met 2 volwassenen in een Standard Suite. Twee kinderen kunnen samen met de volwassenen in een Executive Suite.

      Prijzen
      Standaardkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 2.650,00
      Standaardkamer (Laagseizoen) ZAR 2.250,00
      Single Standard Suite (Hoogseizoen) ZAR 3.975,00
      Single Standard Suite (Laagseizoen) ZAR 3.375,00
      Executive Suite (Hoogseizoen) ZAR 6.000,00
      Executive Suite (Laagseizoen) ZAR 6.000,00
      Single Executive Suite (Hoogseizoen) ZAR 6.000,00
      Single Executive Suite (Laagseizoen) ZAR 6.000,00

      Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Ivory Tree Game Lodge. Kinderen onder 6 jaar zijn echter niet toegstaan op de gamedrives. Kinderen tussen de 6 en 12 zijn slechts toegestaan op gamedrives op goedkeuring van de ranger. Indien er genoeg kinderen zijn, dan kan er een zogenaamde 'kiddies' drive worden georganiseerd. Dit is een verkorte versie van een normale safari en groot wild (de Big 5) wordt hier gemeden om het risico voor de kinderen zo klein mogelijk te maken.

       Kinderen onder de 12 betalen 50% van het volwassen tarief. Eén kind kan samen met 2 volwassenen in een Standard Suite. Twee kinderen kunnen samen met de volwassenen in een Executive Suite.

       Safari Lodge waar kinderen van alle leeftijden welkom zijn.

       Vanaf Johannesburg Airport
       Vanuit Johannesburg O.R. Tambo international neemt u de R24 richting Johannesburg. U blijft de weg volgen tot bij het knooppunt met de N3. Hier neemt u de N3 richting Pretoria. Passeer de afritten naar Linksfiled, Modderfontein, London Road en Malborough. Blijft in de rechter baan. Bij de splitsing Johannesburg/ Pretoria/Randburg, houdt u rechts in de N1 Randburg/Bloemfontein. U blijft deze weg volgen en passeert de afritten Rivonia en William Nicol. U neemt de Malibong (Hans Strydom) afrit . Bij het stoplicht aan het begin van de afrit, slaat u rechtsaf, noordwaarts, de Malibong in. Blijft deze weg volgen en passeer een paar stoplichten en Lanseria luchthaven (aan u rechterkant bij de T-splitsing). Blijf op deze weg tot bij de volgende T-splitsing, ga hier linksaf richting Broederstroom en volg de weg voor ongeveer 18 kilometer, u passeert Pecanwoods Estate. Neemt u vervolgens de Sun City/ Brits afslag (R512) naar rechts. U komt nu over de brug van de Hartebeespoort dam. U komt vanzelf op de N4 uit. Dit is een tolweg. Eenmaal op de N4 neemt u de eerste afslag naar Pilanesberg/ Sun City. Dit is de R556. Vóór Sun City slaat u rechtsaf de R512 op richting Pilanesberg National Park richting Manyane en Bakgatla Gate. Na Mogwase slaat u linksaf en blijft u volgen naar Bakgatla Gate/ Pilanesberg National Park. Rijdt door totdat u bij een rotonde komt (dit is een T-splitsing, want u kunt hier niet rechtdoor). Sla linksaf. U komt nu uit bij de Bakgatla Gate (een gele muur met rieten dak). U kunt altijd contact opnemen met de Lodge indien u assistentie nodig heeft bij de route. Het directe telefoonnummer van de Lodge is +27(0) 14 556 8100.


       Contactpersoon:Sherryl
       Adres:Bakgatla Gate - Pilanesberg Game Reserve
       Postcode:Mogwase
       Plaats:Pilanesberg Game Reserve
       Telefoon:+27 (0)11 7811 661
       Fax:+27 (0)11 7817 129
       E-mail adres:res@africananthology.co.za
       Website:www.ivorytreegamelodge.com

       Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
       Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


       Beschikbaarheid aanvragen?

       Vul onderstaand formulier in:

       Naam:
       Email:
       Telefoon:
       Aantal kinderen (0-2 jaar):
       Aantal kinderen (3-12 jaar):
       Aantal personen (12+ jaar):
       Aankomstdatum:
       Vertrekdatum:
       Kamers:
       Gewenst aantal
       x 1-persoonskamer
       x Dubbelkamers
       x Twin-kamers
       x Familiekamers
       x Appartement
       Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
       Vragen/Opmerkingen:

       Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
       CAPTCHA Image
       Voer de beveiligingscode in:
        

       Fotogalerij

       Zuid Afrika!

       • Inzoomen
       • Inzoomen
       • Inzoomen
       • Inzoomen
       • Inzoomen
       • Inzoomen

       Nieuwsbrief

       Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

       Highlights

       Geniet eens van een echt afrikaans Bush Diner, waarbij u dineert bij kaarslicht midden in de bush.
       Hoe stel ik mijn reis samen?
       Reiskoffer
       PDF Downloaden
       Annuleringsverzekering


       Interessante links