Accommodatie

Isola Bella Guest House

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Knysna > Isola Bella Guest HouseIsola Bella....een prachtig eiland. Deze luxe villa met 3 kamers en 1 zelf catering unit ligt aan de rand van het water op Leisure Isle met een fantastisch uitzicht over Knysna's spectaculaire lagune. Stap vanuit de voordeur het strand op, waar het water in de lagune voortdurend van stand verandert. Door de nauwe opening bij Knysna Heads staat de lagune in verbinding met de Indische Oceaan. Eb & vloed beïnvloeden elke dag weer de waterstand. In Isola Bella ervaart u de uitbundige gastvrijheid van uw Italiaanse gastvrouw Marisa. Een heerlijk adres.

Leisure Island ligt aan de oevers van de lagune van Knsyna. Het is een kunstmatig eiland waar het elke dag als vakantie aanvoelt. Het centrum van Knysna ligt op zo'n 7 minuten rijden. Het strand van Leisure Island begint bijna als u de voordeur uitloopt.

GPS Coordinaten: S 23.061912, E 34.071022

Elke dag worden de kamers schoongemaakt. Daarnaast zijn er internetfaciliteiten, een wasservice en worden creditcards geaccepteerd.

Isolabella biedt luxe accommodatie in 3 x 2-persoonskamers waarvan de bedden zowel als 2 persoonsbed of als twinbed (2 x 1 persoons) opgemaakt kunnen worden. Daarnaast is er een zelfcatering unit voor gasten die graag hun eigen lunch of diner willen maken. Alle kamers zijn in witte tinten ingericht waardoor het gevoel van luxe en stijl wordt verhoogd. De kamers zijn alle voorzien van een ensuite badkamer, een kluisje, een plafondwaaier en verwarming.

Verzorging
Het verblijf is inclusief een licht selfservice ontbijt, dat geserveerd wordt tussen 08.30 en 10.30 uur. Restaurants liggen op ca. 5 minuten afstand.
Laagseizoensprijzen gelden van 1 mei tot 31 augustus 2013. Vanaf 1 september tot en 19 december en vanaf 6 januari tot 30 april 2014 gelden de hoogseizoenstarieven. Tussen 20 december en 6 januari 2014 worden piekseizoenstarieven gerekend.

Het hoogseizoen loopt tussen 20 december tot 5 january en van 1 juni tot 31 juli. Verder heeft Isola Bella ook een midseizoen die loopt van 1 mei tot 31 mei en van 1 augustus tot 31 augustus. In het midseizoen is een kamer per persoon R700 en de 1-persoonskamer R1050. De overige data's vallen binnen het laagseizoen.

Prijzen
Dubbel-Twin p.p. (Hoogseizoen) inclusief ontbijt ZAR 925,00
Dubbel-Twin pp (Laagseizoen) inclusief ontbijt ZAR 825,00
dubbel-Twin p.p. (piekseizoen) inclusief ontbijt ZAR 1.325,00
Zelfcatering unit zonder ontbijt (hoogseizoen) ZAR 950,00
Zelfcatering unit zonder ontbijt (laagseizoen) ZAR 850,00
Zelfcatering unit zonder ontbijt (piekseizoen) ZAR 1.600,00
1p-Kamer (Hoogseizoen) inclusief ontbijt ZAR 1.987,00
1p-Kamer (Laagseizoen) inclusief ontbijt ZAR 1.237,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Aanbevolen als AA Superior Accommodatie.

Vanaf Wilderness
Isola Bella is gelegen op Leisure Isle, in Knysna. Volg de N2 snelweg naar Knysna en vanaf deze weg staat de afslag naar Knysna Heads duidelijk aangegeven. George Rex Drive brengt u naar de Leisure Isle causeway, Armstrong Rd. Sla bij het beveiligingshuisje linksaf en volg de weg ca. 1 km tot u Hart Road aan uw rechterkant ziet. We kijken uit naar uw komst!

Vanaf Willowmore
Vanaf Willowmore en Uniondale leidt de mooie Prince Alfreds pas naar Knysna. U komt uit op de N2 tussen Knysna en Plettenberg. Ga hier rechtsaf richting Knysna. Net voor het centrum ziet u een afslag naar links richting George Rex Drive - Knysna Heads. Deze neemt u en vervolgens rijdt u via de verbindingsweg Leisure Island op. Deze verbindingsweg heet Armstrong Road. Ga op het eiland voorbij het hek direct linksaf de Woodbourne Drive op en blijf deze weg volgen tot u aan de westzijde van het eiland bent. Ga hier rechtsaf Hart Road in (circa 1 kilometer).

Vanaf Plettenberg Bay
Neem de N2 richting Knysna. Net voor het centrum ziet u een afslag naar links richting George Rex Drive - Knysna Heads. Deze neemt u en vervolgens rijdt u via de verbindingsweg Leisure Island op. Deze verbindingsweg heet Armstrong Road. Ga op het eiland voorbij het hek direct linksaf de Woodbourne Drive op en blijf deze weg volgen tot u aan de westzijde van het eiland bent. Ga hier rechtsaf Hart Road in (circa 1 kilometer).


Contactpersoon:Marisa Murphy
Adres:21 Hart Road, Leisure Isle
Postcode:6571
Plaats:Knysna
Telefoon:+27 (0)44 - 384 0049
Fax:+27 (0)44 - 384 0210
Mobiel:+27 (0)83 227 9605
E-mail adres:info@isolabella.co.za
Website:www.isolabella.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Elke dag voelt bij Isola Bella als een vakantiedag. Heerlijk gelegen op Leisure Island aan de rand van de lagune kunt u ongestoord genieten van echte luxe.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links