Accommodatie

Haaspoort Bushcamp

Zuid Afrika > Eastern Cape > Gardenroute-E & Baviaanskloof > Kleinpoort > Haaspoort BushcampHaaspoort ligt te midden van de ongereptheid en schoonheid van de Grote Karoo. Genesteld in bergachtig gebied ligt het Bushcamp in een 2000 hectare malariavrij Privé Natuur Reservaat met een grote verscheidenheid aan antilopen en plantengroei. Vier chalets met zicht op de rivier bieden privacy, rust en stilte: alles wat u nodig heeft voor een relaxte Afrikaanse safari. Geniet van een safari tijdens zonsondergang, ga mee op een begeleide wandeltocht door de bush of relax aan de rand van het zwembad en laat de dag langzaam aan u voorbij gaan.
Vanaf Kleinpoort is het mogelijk om een dagtochtje naar Addo Elephant Park te maken, De Baviaanskloof te bezoeken of naar Graaff-Reinet te rijden.

Haaspoort ligt in het bergachtige deel van de Grote Karoo, aan de rand van de Baviaankloof met haar bergen en diepe kloven. Vanaf Kleinpoort bevindt u zich centraal om een dagsafari naar Addo Elephant Park te maken.

Een zwembad is aanwezig, evenals een lapa voor ontbijt en diner, wasgoedservice en een bar.
Op verzoek zijn luchthaventransfers (vanaf Port Elizabeth) mogelijk. Parkeren is veilig in dit afgelegen prive natuurreservaat.
Rondom de lodge zijn diverse wandelpaden uitgezet. Gamedrives zijn mogelijk op het eigen reservaat of in het Addo Elephant Park. In een volledig verzorgde overnachting zijn diverse activiteiten inbegrepen zoals een middagwildrit rond 16.30 uur. Vooraf wordt thee met lekkers geserveerd. De volgende ochtend begint om 7 uur de ochtendactiviteit die ofwel uit een rit per jeep ofwel een wandeltocht bestaan.

Vier sfeervol ingerichte chalets met rieten dak bieden elk een comfortabel verblijf. Twee chalets zijn ingericht met twinbedden, een chalet heeft een dubbelbed en de vierde chalet is ingericht als familiehuisje en heeft een mooi stapelbed in een semi aparte kamer voor de kinderen. De chalets hebben elk een eigen dek met zicht op de rivier, en-suite badkamers, verwarming voor koude winteravonden en worden dagelijks schoongemaakt. Voor de warme dagen vindt u een ventilator in de kamers en op het dek. De chalets zijn te boeken als zelfcatering, B&B of inclusief alle maaltijden.

Verzorging
De Full Inclusive tarieven hieronder zijn op basis van volpension. Hierbij zijn ontbijt, lunch, diner, diverse activiteiten zoals 4x4 safari en lokale drankjes inbegrepen. Ontbijt word geserveerd tussen 09.00 en 10.00 uur (na de safari-activiteit), diner tussen 19.00 en 20.00 uur.
Daarnaast is verblijv op basis van zelfcatering ook mogelijk. Zelfcateraars kunnen tegen meerprijs de volgende extra's boeken:
- Ochtendwildrit inclusief onbtijt á R350 per persoon
- Avondwildrit á R800 per drive (maximaal 9 personen)
- Braaipakket á R100 per persoon. Braaipakket bestaat uit vlees, salades en vers brood.

Prijzen per seizoen lopen tot en met eind september 2013

Prijzen
Zelf Catering Bungalow ZAR 380,00
Full Board per persoon per nacht in een 2-p kamer ZAR 1.750,00

Vanaf Port Elizabeth
Neem de R 75 richting Graaff-Reinet. U passeert ondermeer de afslag naar Kirkwood en blijft Jansenville/Graaff - Reinet volgen tot u bij Kleinpoort komt (circa 10 kilometer voor Wolwefontein). Vanaf het dorp Kleinpoort volgt u de borden naar Haaspoort. Het is vanaf hier nog 17 kilometer (onverharde weg) tot de lodge.

Vanaf Oudtshoorn
Volg de N 12 naar De Rust en vanaf hier de R 341 naar Uniondale/Willowmore. Bij de kruising met de N9 gaat u linksaf naar Willowmore. Volg iets ten noorden van het dorp Willowmore de R 329 naar Steytlerville/Wolwefontein. De weg is eerst een stukje van beton, is hier en daar een stukje onverhard maar grotendeels van asfalt. Bij Wolwefontein krijgt u de aansluiting met de R 75. Ga hier richting Port Elizabeth (rechtsaf) en volg vanaf het dorpje Kleinpoort de borden naar Haaspoort Bushcamp. Haaspoort is 17 kilometer van de R 75 gevestigd.

Vanaf Hogsback
Neem vanaf Hogsback de R 345 tot aan de R 63. Ga hier rechts richting Fort Beaufort. Hier kunt u kiezen uit de zuidelijke route via de R 67 richting Grahamstown via een mooie route met natuurlijke vegetatie of u blijft op de R 63 richting Bedford naar de N10.
Als u voor de route via Grahamstown heeft gekozen, neemt u bij Grahamstown de N2 naar Port Elizabeth. Het handigste is om bij Ncanara rechtsaf de N10 op te gaan richting Paterson. Bij Paterson neemt u de R 342 linksaf naar Addo en bij Addo gaat u rechtsaf de R 336 richting Sunland/Kirkwood., Vanaf Kirkwood neemt u de R 336 richting Uitenhage. Deze komt uit op de R 75. Ga hier rechtsaf tot bij Kleinpoort. Vanaf het dorp Kleinpoort volgt u de borden naar Haaspoort. Het is vanaf hier nog 17 kilometer (onverharde weg) tot de lodge.
Als u vanaf Fort Beaufort de R 63 bent blijven volgen komt u zo'n 20 kilometer voorbij Bedford de N10 tegen. Ga hier links richting Paterson. Ga bij Paterson rechtsaf de R 342 op naar Addo en bij Addo gaat u rechtsaf de R 336 richting Sunland/Kirkwood., Vanaf Kirkwood neemt u de R 336 richting Uitenhage. Deze komt uit op de R 75. Ga hier rechtsaf tot bij Kleinpoort. Vanaf het dorp Kleinpoort volgt u de borden naar Haaspoort. Het is vanaf hier nog 17 kilometer (onverharde weg) tot de lodge.


Bij ons mogen kinderen van alle leeftijden mee op safari. We hebben allerlei spelletjes in de kast liggen waarmee kinderen zich tussen de safari's door kunnen vermaken. Bovendien passen we onze menukaart graag aan kindersmaken aan. Tenslotte vinden we zelf dat wij bij Haaspoort in de natuur de allerleukste speeltuin hebben!

Contactpersoon:Victor & Lindsay Watson
Adres:Haaspoort Bushcamp
Plaats:Kleinpoort
Telefoon:+27(0)49 838 0042
Fax:+27(0)49 838 0042
Mobiel:+27(0)82 744 3290
E-mail adres:info@haaspoort.co.za
Website:www.haaspoort.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De eigenaren van Haaspoort kunnen voor u diverse daguitstapjes organiseren zoals naar Addo Elephant Park, Graaff Reinet of het Baviaankloof Mega Reserve. De uitstapjes vinden plaats onder leiding van een geregistreerde gids.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links