Accommodatie

Grootkolk Wilderness Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Green Kalahari > Kgalagadi Transfrontier Park > Grootkolk Wilderness CampGrootkolk is een afgelegen Wilderness Camp in het Kgladagadi Transfrontier National Park op het kruispunt waar Namibië, Botswana en Zuid-Afrika elkaar ontmoeten op 2,5 uur rijtijd vanaf Nossob. Alleen 4 x 4 voertuigen kunnen tot dit restcamp komen. Te midden van de rode duinen en met alleen de sterren en stilte als gezelschap kunt u hier de diepe waarde van de natuur ervaren. Grootkolk is NIET omheind.

Op het kruispunt van Namibië, Botswana en Zuid-Afrika in het meest noordoostelijk puntje van het Kgladagadi Transfrontier National Park ligt het Wilderness Camp Grootkolk dat alleen voor 4 x 4 voertuigen bereikbaar is.

Grootkolk beschikt NIET over voorzieningen. U dient uw eigen hout of houtskool voor de braai mee te nemen. U moet uw eigen drinkwater meenemen en er is geen winkel of benzine verkrijgbaar. Nossob is de dichtstbijzijnde faciliteit. Er is wel een toeristenassistent aanwezig die u kan helpen bij problemen.

Alleen bereikbaar voor 4 x 4 voertuigen en totaal afgelegen van de bewoonde wereld treft u in Grootkolk een Wilderness Camp praktisch zonder menselijke voorzieningen, maar met de stilte en de sterren als gezelschap. In het restcamp treft u 4 x 2 bed chalets aan, gemaakt van zandzakken en canvas en elk uitgerust met een slaapkamer, ventilator, badkamer en volledig ingerichte keuken op de veranda. Er is gas voor warm water en verlichting op zonne-energie. Nabij het camp is een waterdrinkplaats. Denkt u eraan dat het complex niet omheind is.

Verzorging
De prijs is per unit en gebaseerd op een verblijf met 2 personen (is ook het maximum aantal personen wat in de hut kan).

Accommodatie wordt geboekt op basis van logies. Voor niet Zuid-Afrikaanse burgers geldt een dagelijkse conservation fee van 192 rand per dag.

Prijzen
Desert Cabin ZAR 1.050,00

Kinderen onder de 12 jaar krijgen 50% korting op de conservation fee.

Het Kgladagadi Transfrontier National Park is een park dat onder South African National Parks Board valt. Niet Zuid-Afrikaners betalen dagelijks een conservation fee van 180 rand per dag tot 31 oktober 2013. Vanaf 1 november 2014 wordt de toegangsfee 220 rand per persoon per dag. Kinderen krijgen 50% korting als ze jonger dan 12 jaar zijn.

Vanaf Askham
U rijdt eerst naar de ingang van het Kgalagadi Transfrontier National Park bij Twee Rivieren. Hier gaat u het park binnen waarna u naar Nossob kunt rijden. Vanaf Nossob gaat u verder noordwaarts waar het meest afgelegen restcamp ligt, op nog eens 2, 5 uur vanaf Nossob. Grootkolk is alleen toegankelijk voor 4 x 4 voertuigen..


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Eén unit is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Plaats:Kgalagadi Transfrontier Park
Telefoon:054 - 564 2000
Fax:054 - 561 2005
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links