Accommodatie

Granny Mouse House

Zuid Afrika > Eastern Cape > Amatola & Stormberg > Hogsback > Granny Mouse HouseHogsback heeft zo'n geheimzinnige sfeer die nieuwsgierig maakt. Het dorp trekt kunstenaars, avonturiers, artistiekelingen, tuinliefhebbers en sprookjesliefhebbers aan. Midden in het dorp ligt Granny Mouse, een heerlijk guesthouse om je snel thuis te voelen.Het gastenverblijf was een typische pionierswoning die gerestaureerd is met grote zorgvuldigheid. In de woonkamer brandt op koude avonden een groot vuur en in de tuin ligt een mooi zwembad voor op zonnige dagen.
Hogsback is gelegen in het inheemse bos, verscholen in de Amatola bergen, ver weg van de bewoonde wereld Het is dan ook zeer aan te raden om minimaal 2 nachten te verblijven.
In de omgeving van Granny Mouse House liggen ondermeer 27 watervallen waar prachtige wandeltochten te maken zijn. Hogsback is verder een kunstenaarsgemeenschap en bovendien een waar vogelparadijs.

Hogsback ligt aan de Bluff tourist route op loopafstand van een kunstenaarsgemeenschap, het Labyrinth, theetuinen, uitzichtpunt en restaurants. Granny Mouse House is omringd door een prachtige tuin en staat op een terrein van maar liefst 8 hectare grond.

Er is een zwembad en safari mogelijkheden in de buurt. U kunt gebruik maken van een wasdienst en betalen met een creditcard.

Alle kamers zijn voorzien van en-suite badkamer met douche of bad en kijken uit over de prachtige tuin en het zwembad. De kamers zijn voorzien van eigen koelkast, ventilator, verwarming en haardroger.

Verzorging
Verblijf in één van de kamers is inclusief ontbijt of inclusief ontbijt en diner. Tarieven zijn op basis van een verblijf van minimaal 2 nachten.
Daarnaast is er een zelfcatering cottage die op basis van logies wordt verhuurd. Diner wordt geserveerd vanaf 19.00 uur.
Vanwege de ligging van Hogsback is een verblijf van 2 nachten aanbevolen. Verblijf van 1 nacht is mogelijk op verzoek en tegen een supplement van 50 rand per persoon. Toeslag voor een 1 persoonskamer is 100 rand per nacht.

Prijzen
Dubbel of twinkamer p.p. inclusief ontbijt ZAR 425,00
Dubbel of twinkamer p.p. ontbijt en diner ZAR 575,00
Orchard Unit per nacht (max. 2 p., zelfcatering) ZAR 650,00
Budget Unit per nacht (max 2 p., zelfcatering) ZAR 550,00

Aanbevolen door AA superior

Vanaf Grahamstown
Rijdend over de N2 neemt u de afslag Fort Beaufort R67. U rijdt door Alice heen en neemt de afslag "Cathcart via Hogsback" . Zo rijdt u over een onverharde weg naar Hogsback.


Het gastenverblijf is rolstoelvriendelijk..

Contactpersoon:Ingrid Luyt
Adres:Nutwoods Drive
Plaats:Hogsback
Telefoon:+27 (0)45 962 1259
Fax:+27 (0)86 614 6389
Mobiel:+27 (0)83 261 1144
E-mail adres:info@grannymousehouse.co.za
Website:www.grannymousehouse.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links