Accommodatie

Glen Reenen Rest Camp

Zuid Afrika > Free State > Eastern Highlands Region > Golden Gate Highlands National Park > Glen Reenen Rest CampGlen Reenen is het oudste restcamp binnen het Golden Gate National Park, voortgekomen uit voormalige boerderijen. Het complex bestaat uit een receptie, winkeltje met benzinepomp, zwembad en zelfcatering accommodatie. Aan de overkant van de weg ligt een campingplaats met faciliteiten. Bezoekers aan Glen Reenen kunnen gebruik maken van het restaurant van Brandwag Restcamp dat een kleine kilometer verder richting Clarens ligt. Veel wandeltochten vertrekken vanuit Glen Reenen, bij de receptie kunt u goede wandelkaarten krijgen.

In het hart van Golden Gate Highlands National Park ligt het restcamp Glen Reenen, genoemd naar de gelijknamige boerderij die 1963 door de Parks Board is overgenomen.

De receptie is dagelijks geopend van 07.00 -17.00 ('s zomers tot 17.30). Verder is er een benzinepomp met winkeltje waar basisbenodigdheden verkrijgbaar zijn. Indien u gebruik wilt maken van een restaurant, kunt u terecht bij Brandwag, het hotelcomplex dat een kleine kilometer verder ligt - richting Clarens. Indien u na sluitingstijd aankomt, kunt u de sleutel van uw chalet halen bij de receptie/nachtwaker van Brandwag.

Glen Reenen beschikt over zelfcatering accommodatie met douche, koelkast, 2 enkelbedden of 3 enkelbedden. Er is het hoognodige keukengerei aanwezig, evenals braaifaciliteiten. Aan de andere kant van de weg is een schaduwrijke campingplaats met zwembad, gezamenlijke keuken en wasblok.

Verzorging
Zelfcatering.
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Rondavel: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 3) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Bungalow: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R290 voor een volwassene en R145 voor een kind.


Prijzen
Camping per plaats (Zonder elektriciteit) ZAR 155,00
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 165,00
Rondavel ZAR 635,00
Rondavel ZAR 675,00
Familie Bungalow ZAR 700,00
Familie Bungalow ZAR 1.100,00
Huis per nacht ZAR 1.100,00

Via de receptie van Glen Reenen zijn ponyritjes te boeken voor kinderen.

Vanaf Clarens
Vanaf Clarens neemt u de R 712 richting het Golden Gate National Park. Als u vanuit het centrum van het dorp komt, rijdt u het dorp uit en gaat op de T-splitsing met de R 712 rechts af. U rijdt vanzelf - na 20 kilometer - het park in en krijgt het Glen Reenen Rest camp in het park aan uw rechterhand. Glen Reenen ligt een kilometer verder dan het Brandwag complex aan uw linkerkant.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Adres:R 712
Plaats:Clarens
Telefoon:058 - 255 0000
Fax:058 - 255 0901
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links