Accommodatie

Giants Castle Restcamp

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Drakensberg - Ukhahlamba > Giant's Castle > Giants Castle RestcampGiants Castle is een mooi park, diep in de Centrale Drakensbergen. Vanaf het park zijn in de omringende bergen scherpe randen te zien die lijken op het profiel van een reus. Het park is ondermeer bekend geworden door de Bushmancave, een grot waar rotstekeningen bekeken kunnen worden en een bushmantafereel is nagebootst.

In het hart van de Centrale Drakensbergen ligt het park Giants Castle, genoemd naar de scherpe randen in de bergwand die het kamp omgeeft. Giants Castle ligt te midden van een prachtige natuur en beschikt over een aantal wandelpaden voor korte of lange wandelingen. De meeste bezoekers maken in elk geval de 1,5 km lange wandeltocht naar de Bushmancave om rotstekeningen te zien en het beeldentafereel te bekijken.

Het camp heeft een receptie, winkel en een restaurant met pub. De receptie en winkel zijn open tussen 08.00 en 18.00 uur. Op zondag sluit de receptie om 16.00 uur.

Giants Castle heeft goed uitgeruste chalets die in 2003 geheel zijn gerenoveerd. In totaal zijn er 37 x 2-persoonschalets met een badkamer en suite, een keuken en een zit- en eetkamer. De drie 4-persoonschalets hebben elk 2 slaapkamers en 1 badkamer. Tenslotte zijn er drie 6 -persoons chalets met 3 slaapkamers en 1 badkamer, maar wel een apart toilet. Unit 8 is ingericht voor honeymooners, met een 2-persoonsbed en een prachtig uitzicht. Alle chalets hebben satteliet televisie.

Verzorging
De chalets boekt u op basis van logies. Geen maaltijden zijn inbegrepen.

De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Garden View Chalet (2 bedden): prijs bij maximaal 1 persoon. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R210 voor een volwassene.
  • Mountain View Chalet (2 bedden):prijs bij maximaal 1 persoon. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R240.
  • Mountain View Chalet (4 bedden): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R240.
  • Garden View Chalet (4 bedden): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R210.
  • Mountain View Chalet (6 bedden): prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R240.
  • Bruidssuite: prijs bij maximaal 2 personen.
  • Huis: prijs bij maximaal 6 personen.


Prijzen
Huis per nacht ZAR 3.300,00
Garden View Chalet (2 bedden) ZAR 630,00
Mountain View Chalet (2 bedden) ZAR 720,00
Mountain View Chalet (4 bedden) ZAR 1.440,00
Garden View Chalet (4 bedden) ZAR 1.260,00
Mountain View Chalet (6 bedden) ZAR 1.920,00
Honeymoon Cottage ZAR 965,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Vanaf de ingang van het park is het nog 7 kilometer naar het camp. Houdt u rekening met de openingstijden van de ingang. Tussen april en september (winter) is het park geopend tussen 06.00 en 18.00 uur. Vanaf oktober tot en met maart gaat de ingang om 05.00 uur open en sluit om 19.00 uur.
Als u op zondag incheckt, moet u zich voor 16.00 uur bij de receptie melden. Deze sluit op zondag vroeger dan op andere dagen.

Vanaf Mooi Rivier
Vanaf Mooi Rivier aan de N3 rijdt u eerst door het stadje om vervolgens de borden Giants Castle te volgen. Het is nu nog 64 kilometer rijden. Vanaf de ingang van het park is het nog 7 kilometer tot het camp.


Adres:Giants Castle- Drakensberg Park
Plaats:Giant's Castle
Telefoon:+27 (0)36 3533718
Fax:+ 27 (0)36 3533775
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links