Accommodatie

Frogg's Leap Guesthouse

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Houtbay > Frogg's Leap GuesthouseFroggs Leap is een relaxte, zonnige en mooie accommodatie in Houtbay met zicht op de haven en de achterkant van de Tafelberg.

Net buiten het centrum van Houtbay. De accommodatie is wat hoger gelegen, waardoor het een mooi uitzicht op de omgeving biedt.

Zwembad, ruim terras met zitjes en woonkamer. Er is geen bar aanwezig. Gasten die geen drankjes (meer) hebben, staat het vrij in de koelkast van de keuken te zoeken naar iets van hun gading. Eigenaresse Joke heeft graag dat u in de dagen erna de koelkast weer even aanvult.
In de lounge is een zithoek aanwezig met gashaard. Op een tafeltje vindt u meestal een fles wijn of port waarvan u vrij mag drinken. Een boekenkast staat tot uw beschikking; sommige boeken kunt u zelfs gebruiken om te ruilen met uw eigen (lees) boeken. De grote tafel wordt gebruikt voor de maaltijden. 's Avonds vindt u hierop de menukaarten van de diverse restaurants. Als u liever 'thuis' eet, kunt u een bestelling laten bezorgen. In de keuken vindt u borden en bestek die u wel dient af te wassen na gebruik.
Onder de trap vindt u een hoekje met informatie over de streek en een telefoon die u gratis kunt gebruiken om naar nummers in de omgeving te bellen, bijvoorbeeld voor uw reserveringen.
Er zijn badlakens beschikbaar voor gasten.

Er zijn 5 ruime en zeer comfortabele kamers, alle voorzien van een 2-persoonsbed, koelkast en koffie-theefaciliteiten. De kamers zijn in maritieme sfeer ingericht met oog voor details: goede bedden met mooi linnen. De bovenkamers zijn bovendien zeer ruim en voorzien van extra kleedruimte en groot bad.

Verzorging
Accommodatie is inclusief een uitgebreid ontbijt, dat wordt geserveerd ofwel in de zonnige en mooi ingericht lounge, ofwel op de ruime veranda.

Prijzen
Geen prijzen bekend.

Kinderen welkom in overleg.

Incheckbij Froggs Leap kan tussen 12.00 en 13.30 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur.

Vanaf Kaapstad Luchthaven
Vanaf het vliegveld neemt u de N2 richting Kaapstad/City. Deze N2 blijft u volgen totdat u de afslag M3 richting Muizenberg (ook afslag hospital en university) krijgt. Even daarvoor heeft u de M5 naar Muizenberg gekregen; die moet u niet nemen!! De M3 blijft u volgen tot u vanzelf een afslag naar Constantia/Houtbay krijgt. Een paar kilometer daarvoor heeft u ook een afslag Kirstenbosch/Houtbay gekregen. Dit is ook mogelijk maar het is iets overzichtelijker om route via Constantia te nemen. Ga beneden linksaf, houdt deze weg aan tot u circa 8 kilometer verderop bij een rotonde komt - hier komt u overigens ook uit als u de route via Kirstenbosch heeft gekozen.
U steekt de rotonde over (eerste afslag als u van Constantia komt) en blijft de weg alsmaar volgen totdat u in Houtbay komt (ca 20 minuten). U komt weer bij een rotonde en neemt dan de afslag naar Chapmans Peak Drive. U rijdt Houtbay langzaam binnen en krijgt een Shell-station aan uw linkerhand en kort daarna voetgangersstoplichten. Direct na deze stoplichten gaat u linksaf, onder een boog door. Dit is de Baviaansroad. Blijf deze weg volgen tot u de eerste weg rechts kunt. Direct links ligt het guesthouse.
Indien u vanaf Kaap de Goede Hoop komt, rijdt u vanaf Noordhoek via de Chapmans Peak Drive naar Houtbay (tol). U rijdt het dorp in en rijdt door tot een rotonde. Net na de rotonde krijgt u de weg naar rechts onder de boog door. Eerste weg rechts, gastenhuis ligt links.


Contactpersoon:Joke
Adres:15 Baviaanskloof Road
Postcode:7800
Plaats:Houtbay
Telefoon:+27(0)21 790 2590
Fax:+27(0)21 790 2590
Mobiel:+27(0)82 - 493 4403
E-mail adres:info@froggsleap.co.za
Website:www.froggsleap.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links