Accommodatie

Forget-me-not B&B

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Knysna > Forget-me-not B&BForget-me-not, een 3-sterren B&B met zelfcatering faciliteiten, kijkt uit over de rustgevende Knysna Lagune en dramatische Knysna Heads. Dit aparte guesthouse, met haar aflopende leien dak geeft een relaxte 'home from home' omgeving. De zelfcatering units hebben een keuken of kitchenette, lounge met tv, eigen ingang en terras.

Forget-me-Not ligt 2 km van het stadscentrum, waterfront en Knysna Heads. Prachtig uitzicht van alle terrassen. Ca. 60 km / 40 minuten van het vliegveld van George.

Er is een afgesloten parkeerruimte, zwembad en internet. Alle gasten kunnen gebruik maken van de tuin, het zwembad en de barbecue faciliteiten. Het drinkwater wordt gefilterd door een zuiveringssysteem.

Er zijn in totaal 3 verschillende bungalows. The Nest, The Cabin en Studio Rose. The Nest heeft een prive ingang en een houten dek van waar je prachtig uitzicht hebt over de lagune en haar omgeving. The Cabin is ideaal voor een familie van 4, er is een prive ingang dat toegang geeft tot een ruime open kamer. Vanuit de keuken kunt u doorlopen naar het houten dek dat uitzicht geeft over de tuin en de omgeving van de lodge. Studio Rose heeft ook een prive dek met mooie vergezichten over de lagune. Alle bungalowa zijn voorzien van en-suite badkamer, tv, verwarming, ventilator, koelkast en koffie-/theefaciliteiten.

Verzorging
De accommodatie is inclusief ontbijt dat geserveerd wordt van 08.00 tot 09.30 uur. Het ontbijt kan op uw eigen terras gebruikt worden waar u uitzicht over de altijd veranderende lagune heeft.

Onderstaande prijzen zijn op basis van 2 personen. Een 3de of 4de persoon betaald R150 p.p.p.d.

Prijzen
Bungalow p.p. (Hoogseizoen) ZAR 260,00
Bungalow p.p. (Laagseizoen) ZAR 225,00
Bungalow p.p. (Hoogseizoen) ZAR 330,00
Bungalow p.p. (Laagseizoen) ZAR 260,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Vanaf George
Volg de N2 naar Knysna en rijdt door het centrum via Main Road. Rijdt de stad weer uit en voorbij het provinciale Hospital slaat u bij de volgende stoplichten linksaf de Old Toll Road in. Aan uw rechterkant ziet u een Kwikspar supermarkt. Bij de T-splitsing slaat u rechtsaf en dan weer de eerste links. Volg de borden naar Forget-me-not.

Vanaf Plettenberg Bay
Volg de N2 naar Knysna tot u het bord 'Welcome to Knysna' ziet. Bij de eerste stoplichten hierna slaat u rechtsaf, bij de T-splitsing gaat u naar rechts en vervolgens weer de eerste linksaf. U ziet de borden naar Forget-me-not.


Contactpersoon:Mary & Derek Woolmington
Adres:21Boekenhout Street
Plaats:Upper Old Place, Knysna
Telefoon:+27(0)44 382 2916
Fax:+27(0)44 382 2916
Mobiel:+27(0)83 505 4225
E-mail adres:mary@forget-me-not.co.za
Website:www.forget-me-not.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links