Accommodatie

Emily Moon River Lodge

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Plettenberg Bay > Emily Moon River LodgeEmily Moon River Lodge is een stijlvolle, luxe en exclusieve accommodatie net buiten Plettenberg Bay. Elke luxe suite is een lodge op zichzelf, een eigen zitkamer, prive dek en ruime badkamers. De lodge heeft een maximale capaciteit van 16 volwassen en 2 kinderen. De lodge wordt gerund door een Simon en Di Valentine en hun doel is om iedere gast goed verzorgd te laten vertrekken, vast besloten snel terug te keren!!

Bij Emily Moon kunt u luisteren naar de roep van de visarend vanaf uw terras boven de Bitou Rivier. Emily Moon is circa 5 kilometer buiten het dorp Plettenberg Bay gevestigd met ruim uitzicht op de rivier die meedeint met eb en vloed en achterliggende natuur. Elke kamer heeft dit mooie uitzicht.

In de tuin tussen de suites en het restaurant ligt een zwembad met ligstoelen en parasols, compleet met een buitenhaard voor een sfeervolle avond. In het nieuwe restaurant genaamd Emily's wordt het ontbijt geserveerd. Hier kunt u tevens à la carte lunchen en/of dineren.

Algemene faciliteiten en service van Emily Moon River Lodge:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Zwembad
 • Bar
 • Restaurant
 • Internet voor de gasten
 • Wasserette
 • Credit cards worden geaccepteerd

Ook kunt u op maar 15 minuten rijden bij een prachtig natuur reservaat zijn. De werknemers van Emily Moon zijn u graag van dienst om voor u activiteiten te organiseren in en rondom Plettenberg Bay.

Een luxe accommodatie met acht ruime, luxe en artistiek ingerichte kamers en prachtige uitzichten. De kamers hebben een lounge, vloerverwarming in de badkamers, een terras of balkon en open haard. Het gevoel wat de kamer geeft kan omschreven worden als tijdloos Afrikaanse chic.

Het bijbehorende restaurant is artistiek ingericht met bijbehorende uitzichten. De tafels zijn stijlvol gedekt met glanzende kandelaars en witte tafelkleden.

Verzorging
Verblijf is op basis van bed en ontbijt. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in het Emily's restaurant tussen 08.15 en 10.00. In dit restaurant kunt u ook lunchen en dineren. Lunchen kunt u tussen 12.00 en 14.30 en voor een 3 gangen menu betaalt u gemiddeld R130. Dineren kunt u tussen 18.00 en 22.00 en een gemiddelde 3-gangen menu tijdens het dines kost R160.

Het is eventueel ook mogelijk om op basis van zelf catering te verblijven.

Het laagseizoen loopt van mei tot september.

Let op: de laagseizoens prijzen voor dubbel en twin kamer zijn per kamer per nacht en de hoogseizoensprijzen zijn per persoon per nacht.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.450,00
Dubbelkamer (Laagseizoen) - per kamer ZAR 1.620,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.450,00
Twin-kamer (Laagseizoen) - per kamer ZAR 1.620,00
Familiekamer (Hoogseizoen) ZAR 2.960,00
Familiekamer (Laagseizoen) ZAR 2.330,00

Kinderen zijn welkom. De familiekamer bestaat uit een ouderslaapkamer en een beneden kinderkamer met eigen badkamer.

Vanaf Plettenberg Bay
Vanuit het dorp Plettenberg neemt u de N2 richting Port Elizabeth. Aan uw rechterkant passeert u Goosevally Golfbaan. Even verderop krijgt u een bordje met de naam Mallard River Lodge/Emily Moon River Lodge. Ga linksaf op de Rietvlei weg en volg de weg 1,4 kilometer. U krijgt nu de (steile) toegang tot Emily Moon River Lodge/Mallard River Lodge

Vanaf Port Elizabeth
Emily Moon ligt net voor Plettenberg aan de Keurboomsrivier. Deze rivier gaat u circa 5 kilometer voor het dorp over. Daarna volgt de Bitou River Bridge (circa 1 kilometer voorbij de Keurboomsrivier). Na weer een kilometer ziet u een bordje met Mallard River Lodge/ Emily Moon River Lodge en Rietvlei. Na 200 meter kunt u rechtsaf op de Rietvlei Road en volg de weg 1,4 kilometer. U krijgt nu de (steile) toegang tot Emily Moon River Lodge/Mallard River Lodge


Contactpersoon:Simon Valentine
Adres:1, Rietvlei Road
Postcode:6600
Plaats:Plettenberg Bay
Telefoon:+27 (0)44 533 2982
Fax:+27(0)86 603 5053
E-mail adres:info@emilymoon.co.za
Website:www.emilymoon.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Emily Moon River Lodge waar luxe en rust samen gekomen.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links