Accommodatie

Elandsberg Eco Tourism

Zuid Afrika > Western Cape > West Coast > Clanwilliam > Elandsberg Eco TourismOp Elandberg is alles puur. De rooibosfarm produceert thee die tot de beste kwaliteit binnen Zuid-Afrika wordt gerekend in een natuurlijke adembenemende mooie omgeving. Te midden van deze farm zijn in dezelfde pure sfeer huisjes gebouwd waar eenvoud en comfort op een duurzame wijze samenkomen. De huisjes zijn ingericht voor zelfcatering, maar u kunt ook genieten van de pure gerechten die Annette dagelijks opdient terwijl Chris u zijn liefde voor planten en bloemen overbrengt.

De huisjes van Elandsberg liggen op een rooiboslandgoed tussen Clanwilliam en Lambertsbaai waar weidse uitzichten en rode rotsen het landschap bepalen. Tussen juli en september staan struiken en bloemen in dit halfwoestijngebied in volle bloei. Dit levert onwaarschijnlijk mooie natuurplaatjes op.

Elandsberg is een fantastische locatie voor natuurliefhebbers die graag luisteren naar het getjilp van vogels of de stilte. Eigenaar Chris organiseert toeren over de farm waarbij u zowel in de rooibosverwerkingsfabriek komt als een kleine workshop krijgt over bloemen en planten die op de farm groeien.
Er is een klein winkeltje aanwezig met medicinale en cosmetische producten op rooibosbasis of andere natuurlijke basis. Voor de verkoeling tijdens de hete dagen in de zomer is er ook een zwembad aanwezig.

De twee duurzaam gebouwde huisjes op de farm beschikken over een betrekkelijk ruime zit- en eetkamer met een keuken, slaapkamer en badkamer. Elk huisje heeft een veranda (stoep) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. De zitkamer is ingericht met een slaapbank die eventueel als extra bed kan dienen. Beddengoed en handdoeken zijn inclusief. De keuken is ingericht met een koelkast, 2 pits fornuis, magnetron, waterkoker en broodrooster. De huisjes zijn bovendien geheel rolstoelvriendelijk - evenals de tuin.

Verzorging
De huisjes worden verhuurd op basis van zelfcatering, maar het is mogelijk om maaltijden vooraf bij te bestellen.

Er zijn speciale tarieven voor als u langer dan 4 dagen blijft.

1-persoonstoeslag is R50

Prijzen
Cottage p.p.p.n. ZAR 200,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen onder de 12 verblijven dan ook maar voor R95 en baby's en peuters verblijven gratis.

Vanaf Clanwilliam
Elandsberg is gelegen aan de R364 richting Lamberts Bay. Hiervoor rijdt u vanaf Clanwilliam het dorp uit, linksaf. U blijft deze weg volgen, onder de snelweg door richting Lambert Bay. Na ongeveer 15 kilometer krijgt u een afslag met de naam Skurfkop. Ga hier rechts. Na circa 2,5 kilometer ziet u links een toegang tot een farm. Als u het pad op rijdt, ziet u links 2 farmhuisjes. Ga hier vorobij. Rijdt het pad op en blijf de weg circa 3 km volgen waarbij u ondermeer over 2 wildroosters komt tot u een woonhuis aan uw linkerhand ziet met een grote tuin. Aan de achterzijde is de parkeerplaats. U wordt opgewacht door Chris en Annette.

.


Alle kamers zijn toegankelijk voor rolstoelen. Ook de tuin is aangelegd met een pad dat geschikt is om met een rolstoel te berijden.

Contactpersoon:Chris en Annette du Plessis
Adres:P.O. Box 330
Postcode:8135
Plaats:Clanwilliam
Telefoon:+27(0)27-482 2022
Fax:+27(0)86-672 8344
Mobiel:+27(0)73-3818430
E-mail adres:cduples@mweb.co.za
Website:www.elandsberg.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links